Stefan Erkelens weg bij Infiniti

Stefan Erkelens is vertrokken als managing director van Infiniti Nederland. Erkelens werkte sinds 2009 bij VKV Groep, de eigenaar van Infiniti Nederland. Hij was daar onder meer brandmanager Nissan en directeur Visscher VKV, de grootste Nissan-dealer in Nederland.

Erkelens werkte sinds 2009 bij VKV Groep, de eigenaar van Infiniti Nederland. Hij was daar onder meer brandmanager Nissan en directeur Visscher VKV, de grootste Nissan-dealer in Nederland.
Visscher VKV is sinds 2012 importeur voor het luxe merk van Nissan, waarbij Erkelens zelf zich sinds vorig jaar als managing director op het merk concentreerde. Voor zover bekend is hij al enkele weken geleden opgestapt. De exacte redenen voor het vertrek zijn tot nu toe niet bekend geworden, maar
VKV zegt dat er ‘verschil van inzicht was en men in onderling goed overleg uit elkaar is gegaan’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stefan Erkelens weg bij Infiniti - Automobielmanagement.nl

Stefan Erkelens weg bij Infiniti

Stefan Erkelens is vertrokken als managing director van Infiniti Nederland. Erkelens werkte sinds 2009 bij VKV Groep, de eigenaar van Infiniti Nederland. Hij was daar onder meer brandmanager Nissan en directeur Visscher VKV, de grootste Nissan-dealer in Nederland.

Erkelens werkte sinds 2009 bij VKV Groep, de eigenaar van Infiniti Nederland. Hij was daar onder meer brandmanager Nissan en directeur Visscher VKV, de grootste Nissan-dealer in Nederland.
Visscher VKV is sinds 2012 importeur voor het luxe merk van Nissan, waarbij Erkelens zelf zich sinds vorig jaar als managing director op het merk concentreerde. Voor zover bekend is hij al enkele weken geleden opgestapt. De exacte redenen voor het vertrek zijn tot nu toe niet bekend geworden, maar
VKV zegt dat er ‘verschil van inzicht was en men in onderling goed overleg uit elkaar is gegaan’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding