Heiko Breilmann is nieuwe directeur Lexus Nederland

Met ingang van 1 januari 2018 treedt Heiko Breilmann in dienst bij Louwman & Parqui in de functie van directeur Lexus Nederland. Hij volgt Geordy Bloem op, die eerder al overstapte naar Suzuki-importeur Nimag.

Breilmann heeft een brede automotive ervaring in zowel wholesale als retail. Zijn huidige positie is algemeen directeur van BMW Retail Nederland. Hij heeft ook diverse functies vervuld binnen Pon Automotive.

Verder studeerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (bedrijfskunde) en IVA Driebergen Business School in combinatie met Henley Management College UK. Met de komst van Breilmann geeft Lexus Nederland verder invulling aan de wens om te komen tot een ‘one team Lexus’ dat het premium merk Lexus in Nederland ‘nog daadkrachtiger op de kaart wil zetten’, aldus het persbericht.

Breilmann gaat ook deel uitmaken van het management team binnen Louwman & Parqui.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Heiko, gefeliciteerd mooie job / uitdaging. Gr. Joost

Geplaatst door: Joost Kooreman op
Heiko Breilmann is nieuwe directeur Lexus Nederland - Automobielmanagement.nl

Heiko Breilmann is nieuwe directeur Lexus Nederland

Met ingang van 1 januari 2018 treedt Heiko Breilmann in dienst bij Louwman & Parqui in de functie van directeur Lexus Nederland. Hij volgt Geordy Bloem op, die eerder al overstapte naar Suzuki-importeur Nimag.

Breilmann heeft een brede automotive ervaring in zowel wholesale als retail. Zijn huidige positie is algemeen directeur van BMW Retail Nederland. Hij heeft ook diverse functies vervuld binnen Pon Automotive.

Verder studeerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (bedrijfskunde) en IVA Driebergen Business School in combinatie met Henley Management College UK. Met de komst van Breilmann geeft Lexus Nederland verder invulling aan de wens om te komen tot een ‘one team Lexus’ dat het premium merk Lexus in Nederland ‘nog daadkrachtiger op de kaart wil zetten’, aldus het persbericht.

Breilmann gaat ook deel uitmaken van het management team binnen Louwman & Parqui.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Heiko, gefeliciteerd mooie job / uitdaging. Gr. Joost

Geplaatst door: Joost Kooreman op