Fred Kamphuis volgt Ernie van Huet op bij PartsPoint

Ernie van Huet zal per januari 2018 de PartsPoint Group gaan verlaten. Hij wordt opgevolgd door Fred Kamphuis, die er sinds 1 juli in dienst is.

Fred Kamphuis volgt Ernie van Huet op bij PartsPoint

Kamphuis is zeker geen onbekende in de automotive branche: hij werkte op diverse posities in de organisaties van Kuhne en later bij Sator. Hij is verantwoordelijk geweest voor productmanagement, data en marketing.

Van Huet was vanaf augustus 2016 in dienst bij PartsPoint, en was ondermeer verantwoordelijk voor de invoering van de ‘brand guidelines’. Daarnaast hield hij zich bezig met synergievoordelen en klantgerichtheid. Wat van Huet gaat doen is verder niet bekend.

Fred Kamphuis volgt Ernie van Huet op bij PartsPoint - Automobielmanagement.nl

Fred Kamphuis volgt Ernie van Huet op bij PartsPoint

Ernie van Huet zal per januari 2018 de PartsPoint Group gaan verlaten. Hij wordt opgevolgd door Fred Kamphuis, die er sinds 1 juli in dienst is.

Fred Kamphuis volgt Ernie van Huet op bij PartsPoint

Kamphuis is zeker geen onbekende in de automotive branche: hij werkte op diverse posities in de organisaties van Kuhne en later bij Sator. Hij is verantwoordelijk geweest voor productmanagement, data en marketing.

Van Huet was vanaf augustus 2016 in dienst bij PartsPoint, en was ondermeer verantwoordelijk voor de invoering van de ‘brand guidelines’. Daarnaast hield hij zich bezig met synergievoordelen en klantgerichtheid. Wat van Huet gaat doen is verder niet bekend.