Jim Looise naar Piaggio Benelux

Piaggio Vespa b.v. heeft Jim Looise benoemd tot ‘sales & business development manager commercial vehicles’. Hij volgt daarin Erik Cornelis op.

Jim Looise (42), inmiddels in zijn nieuwe functie begonnen, is verantwoordelijk voor de lichte-bedrijfswagenactiviteiten van Piaggio in de Benelux. Momenteel is Piaggio in deze sector actief met lichte bedrijfswagens als de Porter – inclusief een volledig elektrische variant – en de bekende Ape-serie.  

Recent heeft de Italiaanse onderneming echter aangekondigd haar belang in de internationale bedrijfswagensector aanzienlijk te willen vergroten, met een nieuw aanbod aan drie- en vierwielige lichte bedrijfswagens. Enkele maanden geleden kondigde Piaggio daartoe een strategische samenwerking aan met Foton, de grootste fabrikant van bedrijfswagens in China. Gezamenlijk gaan Piaggio en Foton een nieuwe serie lichte bedrijfswagens (vierwielers) ontwikkelen en lanceren die op korte termijn het succesvolle Porter-aanbod gaat opvolgen.

Ervaring in de zakelijke markt

Jim Looise was eerder werkzaam in de automotive, zowel op het gebied van bedrijfswagens als personenauto’s. Vóór zijn benoeming bij Piaggio Vespa b.v. was Looise onder meer werkzaam bij Fiat Chrysler Automobiles, de Louwman Groep en Dealer Groep Pon, waarbij het bewerken van de zakelijke markt als een rode draad door zijn carrière loopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ha Jim,

Succes met je nieuwe uitdaging!!

Gr.

Johan

Geplaatst door: Johan van der Plaat op

Van harte Jim!

Geplaatst door: Reinout schuppers op
Jim Looise naar Piaggio Benelux - Automobielmanagement.nl

Jim Looise naar Piaggio Benelux

Piaggio Vespa b.v. heeft Jim Looise benoemd tot ‘sales & business development manager commercial vehicles’. Hij volgt daarin Erik Cornelis op.

Jim Looise (42), inmiddels in zijn nieuwe functie begonnen, is verantwoordelijk voor de lichte-bedrijfswagenactiviteiten van Piaggio in de Benelux. Momenteel is Piaggio in deze sector actief met lichte bedrijfswagens als de Porter – inclusief een volledig elektrische variant – en de bekende Ape-serie.  

Recent heeft de Italiaanse onderneming echter aangekondigd haar belang in de internationale bedrijfswagensector aanzienlijk te willen vergroten, met een nieuw aanbod aan drie- en vierwielige lichte bedrijfswagens. Enkele maanden geleden kondigde Piaggio daartoe een strategische samenwerking aan met Foton, de grootste fabrikant van bedrijfswagens in China. Gezamenlijk gaan Piaggio en Foton een nieuwe serie lichte bedrijfswagens (vierwielers) ontwikkelen en lanceren die op korte termijn het succesvolle Porter-aanbod gaat opvolgen.

Ervaring in de zakelijke markt

Jim Looise was eerder werkzaam in de automotive, zowel op het gebied van bedrijfswagens als personenauto’s. Vóór zijn benoeming bij Piaggio Vespa b.v. was Looise onder meer werkzaam bij Fiat Chrysler Automobiles, de Louwman Groep en Dealer Groep Pon, waarbij het bewerken van de zakelijke markt als een rode draad door zijn carrière loopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ha Jim,

Succes met je nieuwe uitdaging!!

Gr.

Johan

Geplaatst door: Johan van der Plaat op

Van harte Jim!

Geplaatst door: Reinout schuppers op