Douwe Bekius vertrekt eind mei 2018 bij Belron

Douwe Bekius (56) stopt per eind mei 2018 als Managing Director van Belron Nederland. Dat meldt Autoschade Portaal op haar website.

Over de opvolging zal begin volgend jaar meer bekend worden gemaakt. Bekius zegt zich na 13 jaar bij Carglass en 3 jaar bij Belron Nederland te gaan toeleggen op zijn huidige en toekomstige toezichthoudende functies: "Ik heb Belron Nederland samen met een bevlogen team tot hier kunnen brengen: moedermaatschappij van drie prachtige bedrijven in Nederland, elk met een bijzondere positie en uitdaging. Er staan nu drie sterke managementteams, mijn taak zit er voor een groot deel op. Voor mij is daarom een natuurlijk moment gekomen om het stokje straks door te geven."

Groeien

Volgens Belron-General Manager Gerard Damski is de Nederlandse organisatie onder Douwe’s leiding een echte inspiratiebron geweest: "Hij heeft eerst vanuit Carglass en later vanuit Belron onze Nederlandse activiteiten aanzienlijk laten groeien. Zo is Douwe er in geslaagd Autotaalglas en GlasGarage aan boord te trekken en meer recent de Smart Repair dienstverlening bij Carglass op te starten. We zullen Douwe zijn inzichten en inbreng echt gaan missen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Douwe Bekius vertrekt eind mei 2018 bij Belron - Automobielmanagement.nl

Douwe Bekius vertrekt eind mei 2018 bij Belron

Douwe Bekius (56) stopt per eind mei 2018 als Managing Director van Belron Nederland. Dat meldt Autoschade Portaal op haar website.

Over de opvolging zal begin volgend jaar meer bekend worden gemaakt. Bekius zegt zich na 13 jaar bij Carglass en 3 jaar bij Belron Nederland te gaan toeleggen op zijn huidige en toekomstige toezichthoudende functies: "Ik heb Belron Nederland samen met een bevlogen team tot hier kunnen brengen: moedermaatschappij van drie prachtige bedrijven in Nederland, elk met een bijzondere positie en uitdaging. Er staan nu drie sterke managementteams, mijn taak zit er voor een groot deel op. Voor mij is daarom een natuurlijk moment gekomen om het stokje straks door te geven."

Groeien

Volgens Belron-General Manager Gerard Damski is de Nederlandse organisatie onder Douwe’s leiding een echte inspiratiebron geweest: "Hij heeft eerst vanuit Carglass en later vanuit Belron onze Nederlandse activiteiten aanzienlijk laten groeien. Zo is Douwe er in geslaagd Autotaalglas en GlasGarage aan boord te trekken en meer recent de Smart Repair dienstverlening bij Carglass op te starten. We zullen Douwe zijn inzichten en inbreng echt gaan missen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding