Leo Kusters is nieuwe directeur AutomotiveNL

Per 1 januari 2018 zal Leo Kusters (56) aantreden als nieuwe directeur van AutomotiveNL. Hij volgt Benno Hüsken op bij de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie en mobiliteitssector.

Benno Hüsken heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan de forse stijging van het ledenaantal van 125 naar 175 leden (dat zijn bedrijven) in vier jaar. Daarnaast heeft Hüsken een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van één van de belangrijkste speerpunten van AutomotiveNL: innovatie.

Benno Hüsken: "Ik geef in het volste vertrouwen het stokje door aan Leo, omdat hij meer dan wie ook in staat zal zijn de werkingssfeer van AutomotiveNL uit te bouwen en daarmee de toekomst van de Nederlandse automobiliteitsindustrie te waarborgen. Hij is de juiste man, op de juiste tijd, op de juiste plaats."

Leo Kusters zal de komende jaren bouwen aan verdere versterking van de samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid, het leden netwerk en nieuwe innoverende projecten. Kusters heeft vele jaren gewerkt als managing director bij TNO en als bestuurder bij o.a. AutomotiveNL en Connekt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Leo Kusters is nieuwe directeur AutomotiveNL - Automobielmanagement.nl

Leo Kusters is nieuwe directeur AutomotiveNL

Per 1 januari 2018 zal Leo Kusters (56) aantreden als nieuwe directeur van AutomotiveNL. Hij volgt Benno Hüsken op bij de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie en mobiliteitssector.

Benno Hüsken heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan de forse stijging van het ledenaantal van 125 naar 175 leden (dat zijn bedrijven) in vier jaar. Daarnaast heeft Hüsken een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van één van de belangrijkste speerpunten van AutomotiveNL: innovatie.

Benno Hüsken: "Ik geef in het volste vertrouwen het stokje door aan Leo, omdat hij meer dan wie ook in staat zal zijn de werkingssfeer van AutomotiveNL uit te bouwen en daarmee de toekomst van de Nederlandse automobiliteitsindustrie te waarborgen. Hij is de juiste man, op de juiste tijd, op de juiste plaats."

Leo Kusters zal de komende jaren bouwen aan verdere versterking van de samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid, het leden netwerk en nieuwe innoverende projecten. Kusters heeft vele jaren gewerkt als managing director bij TNO en als bestuurder bij o.a. AutomotiveNL en Connekt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding