Chris Collet is nieuwe directeur bij BMW Financial Services

BMW Group Financial Services stelt per 1 december 2017 Chris Collet aan als nieuw lid van het directieteam in de functie van sales & marketing directeur. Collet vervangt hiermee de vorige sales directeur (CSO) Hans van Diest.

Collet werkt sinds 1 september 1996 bij BMW en heeft gedurende zijn loopbaan verschillende functies bekleed. Vanaf 2010 maakte hij deel uit van het directieteam van BMW Group Nederland; aanvankelijk verantwoordelijk voor MINI en vanaf 2013 voor de verkoopafdeling. Momenteel is hij CEO bij BMW Group Austria GmbH Salzburg in Oostenrijk, waar hij met BMW de nummer 1-positie van de drie premiummerken wist te behalen.

Het directieteam bestaat verder uit Joost van der Meij (CEO), Irene Köppel (CFO) en Jeroen Miltenburg (COO).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Proficiat met deze nieuwe stap

Geplaatst door: Theo op
Chris Collet is nieuwe directeur bij BMW Financial Services - Automobielmanagement.nl

Chris Collet is nieuwe directeur bij BMW Financial Services

BMW Group Financial Services stelt per 1 december 2017 Chris Collet aan als nieuw lid van het directieteam in de functie van sales & marketing directeur. Collet vervangt hiermee de vorige sales directeur (CSO) Hans van Diest.

Collet werkt sinds 1 september 1996 bij BMW en heeft gedurende zijn loopbaan verschillende functies bekleed. Vanaf 2010 maakte hij deel uit van het directieteam van BMW Group Nederland; aanvankelijk verantwoordelijk voor MINI en vanaf 2013 voor de verkoopafdeling. Momenteel is hij CEO bij BMW Group Austria GmbH Salzburg in Oostenrijk, waar hij met BMW de nummer 1-positie van de drie premiummerken wist te behalen.

Het directieteam bestaat verder uit Joost van der Meij (CEO), Irene Köppel (CFO) en Jeroen Miltenburg (COO).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Proficiat met deze nieuwe stap

Geplaatst door: Theo op