Directeur Bouckaert van Nedcar vertrekt op eigen verzoek na amper een jaar

Algemeen directeur Carel Bouckaert van autofabriek VDL Nedcar in Born legt zijn taken neer. Hij heeft de leiding van VDL gevraagd hem een andere functie binnen het bedrijf te geven.

Dat staat in een interne memo aan het personeel, meldt 1Limburg. Bouckaert schrijft in de memo dat het bedrijf nu een nieuwe fase ingaat. Nedcar is fors gegroeid en moet nu de productie gaan uitbreiden en verder groeien. Volgens Bouckaert is het goed als iemand anders dat proces gaat leiden. ‘Op eigen verzoek en in goed onderling overleg, heb ik VDL-groep gevraagd voor een andere rol binnen het directieteam van Nedcar. VDL neemt het verzoek in beraad.’

Bouckaert is pas een jaar algemeen directeur bij de fabriek in Born. Hij volgde in 2016 toenmalig directeur Joost Govaarts op. Bouckaert werkt sinds 1984 bij VDL/Nedcar en is begonnen als leerling in de pershal. Daarna heeft hij verschillende functies bekleed. Zo was hij hoofd productie en technisch directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Directeur Bouckaert van Nedcar vertrekt op eigen verzoek na amper een jaar - Automobielmanagement.nl

Directeur Bouckaert van Nedcar vertrekt op eigen verzoek na amper een jaar

Algemeen directeur Carel Bouckaert van autofabriek VDL Nedcar in Born legt zijn taken neer. Hij heeft de leiding van VDL gevraagd hem een andere functie binnen het bedrijf te geven.

Dat staat in een interne memo aan het personeel, meldt 1Limburg. Bouckaert schrijft in de memo dat het bedrijf nu een nieuwe fase ingaat. Nedcar is fors gegroeid en moet nu de productie gaan uitbreiden en verder groeien. Volgens Bouckaert is het goed als iemand anders dat proces gaat leiden. ‘Op eigen verzoek en in goed onderling overleg, heb ik VDL-groep gevraagd voor een andere rol binnen het directieteam van Nedcar. VDL neemt het verzoek in beraad.’

Bouckaert is pas een jaar algemeen directeur bij de fabriek in Born. Hij volgde in 2016 toenmalig directeur Joost Govaarts op. Bouckaert werkt sinds 1984 bij VDL/Nedcar en is begonnen als leerling in de pershal. Daarna heeft hij verschillende functies bekleed. Zo was hij hoofd productie en technisch directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding