Bouckaert gaat zich binnen het directieteam van VDL Nedcar toeleggen op de optimalisatie van de productieprocessen. Onder leiding van Bouckaert is het aantal medewerkers bij VDL Nedcar het afgelopen jaar gegroeid met ruim 2.000 naar ongeveer 6.500 medewerkers.

Paul van Vuuren – Brabander van geboorte, inwoner van Limburg – is lange tijd in directiefuncties werkzaam geweest in de financiële sector. Daarbij heeft het accent gelegen op de zakelijke dienstverlening. Vanuit die hoedanigheid heeft hij ruime ervaring opgedaan met uiteenlopende types van ondernemingen en een uitgebreid netwerk opgebouwd. De afgelopen tien jaar is hij vanuit de regionale organisatie van ING Bank de vaste contactpersoon geweest van VDL Groep.

Bruggenbouwer

VDL Groep is ervan overtuigd dat Paul van Vuuren met zijn managementstijl en zijn specifieke competenties een goede versterking van het directieteam van VDL Nedcar zal vormen. ‘De kracht van Paul ligt op het vlak van organisatie en strategie. Hij is in staat een goede balans te vinden tussen de belangen van diverse stakeholders’, vertelt president-directeur Willem van der Leegte van VDL Groep. ‘Paul is de bruggenbouwer en motivator die we nodig hebben om VDL Nedcar, samen met de collega’s in Born, naar de volgende fase te brengen.’

Paul van Vuuren: ‘Met alles wat ik in mij heb, wil ik VDL Nedcar naar én door de volgende fase loodsen. Dat appelleert aan mijn passie, mijn drive. Ik ga met veel plezier met de collega’s samenwerken aan een verdere gezonde toekomst. Na de fase van groei is het zaak om vanuit de kracht, de toewijding van onze medewerkers te komen tot normalisatie. Daar gaan we in 2018 hard aan werken. Een geweldige klus ligt voor.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding