Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

Edwin Heijne is per 1 januari 2018 de nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij. Hij volgt de huidige directeur Jan van der Vlist op.

Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

Heijne begon zijn carrière als accountant bij PwC. Daarna werkte hij 15 jaar in de bancaire sector, eerst bij ING, later bij ABN AMRO. De afgelopen 3 jaar was Edwin Heijne werkzaam als CFO bij ABN AMRO Lease.  

Volgende stap 

De Financieringstak van Bovemij is in de 5 jaar dat zij nu bestaat ‘enorm gegroeid’, aldus de verzekeraar in een persbericht. Aan Edwin Heijne de taak om samen met zijn mensen de volgende stap te zetten. Hij kan niet wachten om aan die uitdaging te beginnen: ‘De financieringstak van Bovemij is in de korte tijd die zij bestaat ongelooflijk gegroeid. Zowel op operationeel, financieel als strategisch gebied zullen we aan de bak moeten om de volgende stap te kunnen zetten. Ik heb er erg veel zin in om – in een branche die volop in beweging is en dus ook volop uitdagingen biedt – mee te helpen de ambitieuze doelstellingen van Bovemij waar te maken.’

Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij - Automobielmanagement.nl

Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

Edwin Heijne is per 1 januari 2018 de nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij. Hij volgt de huidige directeur Jan van der Vlist op.

Edwin Heijne is nieuwe directeur Financieringen bij Bovemij

Heijne begon zijn carrière als accountant bij PwC. Daarna werkte hij 15 jaar in de bancaire sector, eerst bij ING, later bij ABN AMRO. De afgelopen 3 jaar was Edwin Heijne werkzaam als CFO bij ABN AMRO Lease.  

Volgende stap 

De Financieringstak van Bovemij is in de 5 jaar dat zij nu bestaat ‘enorm gegroeid’, aldus de verzekeraar in een persbericht. Aan Edwin Heijne de taak om samen met zijn mensen de volgende stap te zetten. Hij kan niet wachten om aan die uitdaging te beginnen: ‘De financieringstak van Bovemij is in de korte tijd die zij bestaat ongelooflijk gegroeid. Zowel op operationeel, financieel als strategisch gebied zullen we aan de bak moeten om de volgende stap te kunnen zetten. Ik heb er erg veel zin in om – in een branche die volop in beweging is en dus ook volop uitdagingen biedt – mee te helpen de ambitieuze doelstellingen van Bovemij waar te maken.’