Heijne begon zijn carrière als accountant bij PwC. Daarna werkte hij 15 jaar in de bancaire sector, eerst bij ING, later bij ABN AMRO. De afgelopen 3 jaar was Edwin Heijne werkzaam als CFO bij ABN AMRO Lease.  

Volgende stap 

De Financieringstak van Bovemij is in de 5 jaar dat zij nu bestaat ‘enorm gegroeid’, aldus de verzekeraar in een persbericht. Aan Edwin Heijne de taak om samen met zijn mensen de volgende stap te zetten. Hij kan niet wachten om aan die uitdaging te beginnen: ‘De financieringstak van Bovemij is in de korte tijd die zij bestaat ongelooflijk gegroeid. Zowel op operationeel, financieel als strategisch gebied zullen we aan de bak moeten om de volgende stap te kunnen zetten. Ik heb er erg veel zin in om – in een branche die volop in beweging is en dus ook volop uitdagingen biedt – mee te helpen de ambitieuze doelstellingen van Bovemij waar te maken.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding