Felix Cohen vertrekt bij VVN

Per 1 januari 2018 vertrekt Felix Cohen als directeur van Veilig Verkeer Nederland. Dit heeft hij aangekondigd. Cohen draagt zijn functie over aan Alphons Knuppel, de huidige adjunct-directeur. Het bestuur start de procedure voor het aanstellen van een nieuwe directeur.

Cohen heeft sinds zijn aantreden in 2015 een "stimulans gegeven aan de innovatiekracht." Onder zijn leiding heeft VVN een grote ontwikkeling doorgemaakt in het digitaliseren van het VVN Verkeersexamen en het toepassen van virtual reality in verkeerseducatie. De VVN Verkeersmethode kreeg in 2017 de Publieksprijs Innovatie tijdens de Nationale Onderwijsbeurs NOT. Ook werd de VVN Academy is in het leven geroepen om vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen.

Volgens VVN-voorzitter Liesbeth Spies heeft Cohen Veilig Verkeer Nederland in de politiek, in de media en bij allerlei stakeholders, zoals de ANWB, SWOV en de VNG, weer op de kaart gezet: "Ook heeft een groeiend aantal partners uit het bedrijfsleven zich aan Veilig Verkeer Nederland verbonden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Felix Cohen vertrekt bij VVN - Automobielmanagement.nl

Felix Cohen vertrekt bij VVN

Per 1 januari 2018 vertrekt Felix Cohen als directeur van Veilig Verkeer Nederland. Dit heeft hij aangekondigd. Cohen draagt zijn functie over aan Alphons Knuppel, de huidige adjunct-directeur. Het bestuur start de procedure voor het aanstellen van een nieuwe directeur.

Cohen heeft sinds zijn aantreden in 2015 een "stimulans gegeven aan de innovatiekracht." Onder zijn leiding heeft VVN een grote ontwikkeling doorgemaakt in het digitaliseren van het VVN Verkeersexamen en het toepassen van virtual reality in verkeerseducatie. De VVN Verkeersmethode kreeg in 2017 de Publieksprijs Innovatie tijdens de Nationale Onderwijsbeurs NOT. Ook werd de VVN Academy is in het leven geroepen om vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen.

Volgens VVN-voorzitter Liesbeth Spies heeft Cohen Veilig Verkeer Nederland in de politiek, in de media en bij allerlei stakeholders, zoals de ANWB, SWOV en de VNG, weer op de kaart gezet: "Ook heeft een groeiend aantal partners uit het bedrijfsleven zich aan Veilig Verkeer Nederland verbonden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding