Yolande van Doornspeek nieuwe directeur VOC

Het VOC-bestuur heeft per 1 januari 2018 Yolande van Doornspeek benoemd tot nieuwe directeur. Zij wordt hiermee de opvolger van interim-directeur Bethe Alkemade.

Yolande van Doornspeek nieuwe directeur VOC

De aanstelling van de nieuwe directeur volgt op de invoering van de nieuwe stijl van de VOC dit jaar. Deze heeft een sterkere focus op het aansluiten van de wensen in de markt en het vertalen daarvan naar passende oplossingen voor een toekomstbestendige branche. Het VOC-bestuur wil deze ontwikkeling graag krachtig doorzetten met de benoeming van Van Doornspeek.

Ervaring

Yolande was hiervoor werkzaam als manager Regio’s A+O Metalektro, lid MT en plaatsvervangend directeur. Zij heeft een brede ervaring in zowel het commerciële deel van de opleidings- en arbeidsmarkt als op het gebied van onderwijs, gemeenten en arbeidsmarktgerelateerde instellingen en de (technische) branches. Yolande beschikt ook over uitstekende competenties op het gebied van het positioneren en uitbouwen van organisaties.

Yolande van Doornspeek nieuwe directeur VOC - Automobielmanagement.nl

Yolande van Doornspeek nieuwe directeur VOC

Het VOC-bestuur heeft per 1 januari 2018 Yolande van Doornspeek benoemd tot nieuwe directeur. Zij wordt hiermee de opvolger van interim-directeur Bethe Alkemade.

Yolande van Doornspeek nieuwe directeur VOC

De aanstelling van de nieuwe directeur volgt op de invoering van de nieuwe stijl van de VOC dit jaar. Deze heeft een sterkere focus op het aansluiten van de wensen in de markt en het vertalen daarvan naar passende oplossingen voor een toekomstbestendige branche. Het VOC-bestuur wil deze ontwikkeling graag krachtig doorzetten met de benoeming van Van Doornspeek.

Ervaring

Yolande was hiervoor werkzaam als manager Regio’s A+O Metalektro, lid MT en plaatsvervangend directeur. Zij heeft een brede ervaring in zowel het commerciële deel van de opleidings- en arbeidsmarkt als op het gebied van onderwijs, gemeenten en arbeidsmarktgerelateerde instellingen en de (technische) branches. Yolande beschikt ook over uitstekende competenties op het gebied van het positioneren en uitbouwen van organisaties.