Onno Bierhoff is nieuwe directeur Arval Nederland

Op 3 januari 2018 start Onno Bierhoff als directeur MKB en Private Lease bij Arval. Hij volgt Dick Bakker op, die vanaf die datum verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling van Arval’s shortleaseproduct Arval Mid-Term Rental en remarketing.

Onno Bierhoff heeft na zijn opleidingen Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en International Business aan de Universiteit Maastricht onder andere gewerkt voor Deloitte Nederland en BMW Group Financial Services. Onno focust zich primair op de verdere groei van MKB en Private Lease. Deze segmenten groeien momenteel hard en de verwachting is dat deze trend doorzet. Arval wil haar aandeel in deze markten de komende drie jaar verdubbelen.

Om de ontwikkeling van Arval Mid-Term Rental verder kracht bij te zetten is Dick Bakker gevraagd om leiding te nemen bij dit proces. Dick heeft ruim 25 jaar ervaring bij Arval. Hij is dan ook bij uitstek in staat om dit product verder in de markt te zetten. Daarnaast wordt ook de verkoop van ex-leaseauto’s zijn aandachtsgebied. Dick blijft in zijn nieuwe rol onderdeel van het managementteam van Arval Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Onno Bierhoff is nieuwe directeur Arval Nederland - Automobielmanagement.nl

Onno Bierhoff is nieuwe directeur Arval Nederland

Op 3 januari 2018 start Onno Bierhoff als directeur MKB en Private Lease bij Arval. Hij volgt Dick Bakker op, die vanaf die datum verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling van Arval’s shortleaseproduct Arval Mid-Term Rental en remarketing.

Onno Bierhoff heeft na zijn opleidingen Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en International Business aan de Universiteit Maastricht onder andere gewerkt voor Deloitte Nederland en BMW Group Financial Services. Onno focust zich primair op de verdere groei van MKB en Private Lease. Deze segmenten groeien momenteel hard en de verwachting is dat deze trend doorzet. Arval wil haar aandeel in deze markten de komende drie jaar verdubbelen.

Om de ontwikkeling van Arval Mid-Term Rental verder kracht bij te zetten is Dick Bakker gevraagd om leiding te nemen bij dit proces. Dick heeft ruim 25 jaar ervaring bij Arval. Hij is dan ook bij uitstek in staat om dit product verder in de markt te zetten. Daarnaast wordt ook de verkoop van ex-leaseauto’s zijn aandachtsgebied. Dick blijft in zijn nieuwe rol onderdeel van het managementteam van Arval Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding