Gerhard Prent is nieuwe salesmanager Macadam

Vanaf 1 februari a.s. gaat Gerhard Prent de functie van sales- en marketingmanager vervullen bij remarketingexpert Macadam. Prent is afkomstig van Tevreden.nl waar hij business unit manager Automotive was.

Sinds 1993 is Prent al werkzaam in de automotive branche in verschillende sales en managementfuncties bij o.a. FleetSelect/BCA Autoveiling, Cars4Export, Autodata Nederland en Greenib Car.

Macadam is een internationale speler op het gebied van inspectierapportage en heeft verdere groeiambities. Al meer dan 25 jaar levert het bedrijf oplossingen en ondersteuningssystemen aan alle partijen, die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketingproces in de autosector. De Macadam-groep is aanwezig in 6 Europese landen en heeft zijn hoofdvestiging in Vilvoorde, België.

Prent heeft in het verleden veel te maken gehad met de remarketing van voertuigen, waarbij het van belang is dat er een duidelijk inspectierapport aan de basis ligt van dit proces. De kernactiviteit van Macadam is de inspectie van eindcontractvoertuigen, hoofdzakelijk voor leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten. Buiten de genoemde doelgroepen gaat Prent zich ook vooral richten op de autobedrijven en dealerholdings.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Veel succes Gerhard, met jouw ervaring en kennis moet dat goed komen!

Geplaatst door: Lanny van Rietbergen op
Gerhard Prent is nieuwe salesmanager Macadam - Automobielmanagement.nl

Gerhard Prent is nieuwe salesmanager Macadam

Vanaf 1 februari a.s. gaat Gerhard Prent de functie van sales- en marketingmanager vervullen bij remarketingexpert Macadam. Prent is afkomstig van Tevreden.nl waar hij business unit manager Automotive was.

Sinds 1993 is Prent al werkzaam in de automotive branche in verschillende sales en managementfuncties bij o.a. FleetSelect/BCA Autoveiling, Cars4Export, Autodata Nederland en Greenib Car.

Macadam is een internationale speler op het gebied van inspectierapportage en heeft verdere groeiambities. Al meer dan 25 jaar levert het bedrijf oplossingen en ondersteuningssystemen aan alle partijen, die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketingproces in de autosector. De Macadam-groep is aanwezig in 6 Europese landen en heeft zijn hoofdvestiging in Vilvoorde, België.

Prent heeft in het verleden veel te maken gehad met de remarketing van voertuigen, waarbij het van belang is dat er een duidelijk inspectierapport aan de basis ligt van dit proces. De kernactiviteit van Macadam is de inspectie van eindcontractvoertuigen, hoofdzakelijk voor leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten. Buiten de genoemde doelgroepen gaat Prent zich ook vooral richten op de autobedrijven en dealerholdings.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Veel succes Gerhard, met jouw ervaring en kennis moet dat goed komen!

Geplaatst door: Lanny van Rietbergen op