Christiaan Dols stapt op bij FCA Nederland

Christiaan Dols, algemeen directeur bij FCA Nederland, stapt onverwachts na een half jaar op. De van de BMW Group overgekomen manager wordt opgevolgd door Yann Chabert, de huidige Belux-directeur, die de beide functies gaat combineren.

Christiaan Dols stapt op bij FCA Nederland

Naar verluid zou de breuk tussen Dols en FCA NL in december al zijn ontstaan. Chabert is inmiddels de zesde directeur op rij binnen vijf jaar die Nederland onder zijn hoede neemt. Enkele van zijn voorgangers waren Cor Baltus, Alejandro Noriega en de ook nog niet zo lang geleden vertrokken Christiana Alicante. Chabert werkt sinds 1993 bij het Italiaans-Amerikaanse concern.

Over de toekomstplannen van de 41-jarige Christiaan Dols is momenteel nog niets bekend.

Christiaan Dols stapt op bij FCA Nederland - Automobielmanagement.nl

Christiaan Dols stapt op bij FCA Nederland

Christiaan Dols, algemeen directeur bij FCA Nederland, stapt onverwachts na een half jaar op. De van de BMW Group overgekomen manager wordt opgevolgd door Yann Chabert, de huidige Belux-directeur, die de beide functies gaat combineren.

Christiaan Dols stapt op bij FCA Nederland

Naar verluid zou de breuk tussen Dols en FCA NL in december al zijn ontstaan. Chabert is inmiddels de zesde directeur op rij binnen vijf jaar die Nederland onder zijn hoede neemt. Enkele van zijn voorgangers waren Cor Baltus, Alejandro Noriega en de ook nog niet zo lang geleden vertrokken Christiana Alicante. Chabert werkt sinds 1993 bij het Italiaans-Amerikaanse concern.

Over de toekomstplannen van de 41-jarige Christiaan Dols is momenteel nog niets bekend.