Jeroen Kruisweg is nieuwe algemeen directeur ALD Automotive Nederland

Jeroen Kruisweg (49 jaar) wordt per 1 februari algemeen directeur van ALD Automotive Nederland. Hij neemt in deze nieuwe rol de dagelijkse leiding van de Nederlandse vestiging over van Carel Bal (63 jaar).

Bal blijft aan als ‘regional director Benelux’ en blijft verantwoordelijk voor de strategische koers van de leasemaatschappij. Ook neemt Bal enkele internationale innovatietrajecten onder zijn hoede. Jeroen Kruisweg blijft in zijn nieuwe rol aan Carel Bal rapporteren.

Carel Bal is 17 jaar werkzaam bij ALD Automotive Nederland. In deze tijd is ALD Automotive in omvang verviervoudigd. Jeroen Kruisweg is ruim 5 jaar werkzaam bij ALD Automotive en als commercieel directeur tot nu toe eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jeroen Kruisweg is nieuwe algemeen directeur ALD Automotive Nederland - Automobielmanagement.nl

Jeroen Kruisweg is nieuwe algemeen directeur ALD Automotive Nederland

Jeroen Kruisweg (49 jaar) wordt per 1 februari algemeen directeur van ALD Automotive Nederland. Hij neemt in deze nieuwe rol de dagelijkse leiding van de Nederlandse vestiging over van Carel Bal (63 jaar).

Bal blijft aan als ‘regional director Benelux’ en blijft verantwoordelijk voor de strategische koers van de leasemaatschappij. Ook neemt Bal enkele internationale innovatietrajecten onder zijn hoede. Jeroen Kruisweg blijft in zijn nieuwe rol aan Carel Bal rapporteren.

Carel Bal is 17 jaar werkzaam bij ALD Automotive Nederland. In deze tijd is ALD Automotive in omvang verviervoudigd. Jeroen Kruisweg is ruim 5 jaar werkzaam bij ALD Automotive en als commercieel directeur tot nu toe eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding