Sjef ten Berge verbindt zich aan Heiwegen Consultancy

Sjef ten Berge en Heiwegen Consultancy zijn een samenwerking overeengekomen per 1 februari 2018. Als ‘associate partner’ zal Sjef ten Berge zich richten op de automotive sectoren retail, wholesale en marketing.

Als mede-eigenaar van Muntstad Skoda en bestuurslid van het Skoda dealerbestuur heeft Sjef ten Berge ruime ervaring in alle facetten van HR: van werving & selectie tot persoonlijke ontwikkeling en management vraagstukken.

Ten Berge is altijd al geïnteresseerd geweest in jonge mensen met drive en ambitie. In de praktijk heeft hij vele jonge mensen succesvol begeleidt in hun carrière: "Leitmotiv" daarbij was altijd hoge klanttevredenheid nastreven, gecombineerd met een gezonde dosis handelsmentaliteit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sjef ten Berge verbindt zich aan Heiwegen Consultancy - Automobielmanagement.nl

Sjef ten Berge verbindt zich aan Heiwegen Consultancy

Sjef ten Berge en Heiwegen Consultancy zijn een samenwerking overeengekomen per 1 februari 2018. Als ‘associate partner’ zal Sjef ten Berge zich richten op de automotive sectoren retail, wholesale en marketing.

Als mede-eigenaar van Muntstad Skoda en bestuurslid van het Skoda dealerbestuur heeft Sjef ten Berge ruime ervaring in alle facetten van HR: van werving & selectie tot persoonlijke ontwikkeling en management vraagstukken.

Ten Berge is altijd al geïnteresseerd geweest in jonge mensen met drive en ambitie. In de praktijk heeft hij vele jonge mensen succesvol begeleidt in hun carrière: "Leitmotiv" daarbij was altijd hoge klanttevredenheid nastreven, gecombineerd met een gezonde dosis handelsmentaliteit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding