Pravin Chaturi nieuwe directeur ‘indirecte verkoop’ ALD

Per 1 april is Pravin Chaturi (44) ‘indirect sales director’ bij ALD Automotive. Dat meldt het leasebedrijf in een persbericht. Chaturi wordt verantwoordelijk voor de groei van ALD Automotive via partnerships.

Dat meldt het leasebedrijf in een persbericht. Chaturi wordt verantwoordelijk voor de groei van ALD Automotive via partnerships. De focus komt te liggen op nieuwe en bestaande partnerships voor whitelabel leaseactiviteiten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Hij volgt voor een groot deel Jeroen Kruisweg op die onlangs algemeen directeur geworden is.

Chaturi was hiervoor bijna 20 jaar werkzaam bij LeasePlan Nederland waar hij in zijn laatste functie als directeur private lease verantwoordelijk was voor de groeistrategie in dit segment.

Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland: "Met de nieuwe opzet met twee sales directors kunnen we zowel het directe als indirecte kanaal optimaal laten groeien. Pravin brengt bovenal een berg aan B2B en B2C leasekennis met zich mee, die ons sterkt in de samenwerking met onder meer dealers en importeurs."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Proficiat Pravin

Geplaatst door: Gert Spilt op
Pravin Chaturi nieuwe directeur ‘indirecte verkoop’ ALD - Automobielmanagement.nl

Pravin Chaturi nieuwe directeur ‘indirecte verkoop’ ALD

Per 1 april is Pravin Chaturi (44) ‘indirect sales director’ bij ALD Automotive. Dat meldt het leasebedrijf in een persbericht. Chaturi wordt verantwoordelijk voor de groei van ALD Automotive via partnerships.

Dat meldt het leasebedrijf in een persbericht. Chaturi wordt verantwoordelijk voor de groei van ALD Automotive via partnerships. De focus komt te liggen op nieuwe en bestaande partnerships voor whitelabel leaseactiviteiten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Hij volgt voor een groot deel Jeroen Kruisweg op die onlangs algemeen directeur geworden is.

Chaturi was hiervoor bijna 20 jaar werkzaam bij LeasePlan Nederland waar hij in zijn laatste functie als directeur private lease verantwoordelijk was voor de groeistrategie in dit segment.

Jeroen Kruisweg, algemeen directeur ALD Automotive Nederland: "Met de nieuwe opzet met twee sales directors kunnen we zowel het directe als indirecte kanaal optimaal laten groeien. Pravin brengt bovenal een berg aan B2B en B2C leasekennis met zich mee, die ons sterkt in de samenwerking met onder meer dealers en importeurs."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Proficiat Pravin

Geplaatst door: Gert Spilt op