Frank Doorenbos vertrekt bij PartsPoint Group

Per 1 april gaat Frank Doorenbos na bijna 5 jaar de PartsPoint Group verlaten. In zijn functie als director innovation & business development was hij onder andere verantwoordelijk voor innovatie. Daarvoor was hij commercieel directeur.

Frank Doorenbos vertrekt bij PartsPoint Group

In zijn functie als director innovation & business development was hij onder andere verantwoordelijk voor innovatie. Daarvoor was hij commercieel directeur.
CEO Cor Baltus over het vertrek: "Frank heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van de omzet in het Brezan netwerk. Vele tientallen franchise-vestigingen zijn overgenomen en geïntegreerd. De meest recente integratie betrof die van USN waardoor nog eens ruim 30 vestigingen zijn opgenomen in de Brezan formule. Ik bedank Frank voor zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ons bedrijf."
Wat de volgende stap van Doorenbos gaat worden is nog niet bekend.

Frank Doorenbos vertrekt bij PartsPoint Group - Automobielmanagement.nl

Frank Doorenbos vertrekt bij PartsPoint Group

Per 1 april gaat Frank Doorenbos na bijna 5 jaar de PartsPoint Group verlaten. In zijn functie als director innovation & business development was hij onder andere verantwoordelijk voor innovatie. Daarvoor was hij commercieel directeur.

Frank Doorenbos vertrekt bij PartsPoint Group

In zijn functie als director innovation & business development was hij onder andere verantwoordelijk voor innovatie. Daarvoor was hij commercieel directeur.
CEO Cor Baltus over het vertrek: "Frank heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van de omzet in het Brezan netwerk. Vele tientallen franchise-vestigingen zijn overgenomen en geïntegreerd. De meest recente integratie betrof die van USN waardoor nog eens ruim 30 vestigingen zijn opgenomen in de Brezan formule. Ik bedank Frank voor zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ons bedrijf."
Wat de volgende stap van Doorenbos gaat worden is nog niet bekend.