IBM, Rabobank en Stedin finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018

De finalisten voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar award zijn bekend. De jury kwam tot een shortlist van 3 finalisten na beoordeling van de inzendingen. Het zijn Gertjan Sybrandi van Stedin, het duo Leen den Bakker en Randolph Delwel van IBM en Eric Versluis van Rabobank.

In de komende maand worden de drie finalisten aan de tand gevoeld door de vakjury. Zij krijgen dan de kans om hun inzending te onderbouwen. Traditiegetrouw ontvangt de winnaar de award op Fleet Mobility Live (voorheen het Fleetmanagement event) op dinsdag 29 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Gertjan Sybrandi is hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit van Stedin, Leen den Bakker (boardmember IBM) is samen met Randolph Delwel, Fleet & Mobility Executive IBM, genomineerd. Eric Versluis is wagenparkbeheerder bij de Rabobank.

De award is een podium voor mobiliteitsmanagers en organisaties die zich onderscheiden op gebied van mobiliteitsoplossingen voor hun medewerkers. De jury kreeg flink wat kwalitatief goede inzendingen te verwerken.

De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

IBM, Rabobank en Stedin finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018 - Automobielmanagement.nl

IBM, Rabobank en Stedin finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018

De finalisten voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar award zijn bekend. De jury kwam tot een shortlist van 3 finalisten na beoordeling van de inzendingen. Het zijn Gertjan Sybrandi van Stedin, het duo Leen den Bakker en Randolph Delwel van IBM en Eric Versluis van Rabobank.

In de komende maand worden de drie finalisten aan de tand gevoeld door de vakjury. Zij krijgen dan de kans om hun inzending te onderbouwen. Traditiegetrouw ontvangt de winnaar de award op Fleet Mobility Live (voorheen het Fleetmanagement event) op dinsdag 29 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Gertjan Sybrandi is hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit van Stedin, Leen den Bakker (boardmember IBM) is samen met Randolph Delwel, Fleet & Mobility Executive IBM, genomineerd. Eric Versluis is wagenparkbeheerder bij de Rabobank.

De award is een podium voor mobiliteitsmanagers en organisaties die zich onderscheiden op gebied van mobiliteitsoplossingen voor hun medewerkers. De jury kreeg flink wat kwalitatief goede inzendingen te verwerken.

De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding