Rachel Gómez Y Maseland is nieuwe country manager AutoScout24

AutoScout24 heeft Rachel Gómez Y Maseland aangesteld als country manager. Vanaf 7 mei is zij verantwoordelijk voor de online portal voor gebruikte en nieuwe auto’s in Nederland.

Gómez Y Maseland gaat ‘de positie van het merk verder uitbouwen en de portal ontwikkelen volgens de Europese merkstrategie van AutoScout24′, zo meldt het persbericht. Ze rapporteert direct aan Christian Gisy, chief financial officer (CFO) van de Scout24 Group. Gómez Y Maseland licht toe: "Ik kijk er enorm naar uit om samen met een zeer gedreven team verder te bouwen aan de toekomst van AutoScout24 in Nederland".

Gómez Y Maseland is afkomstig van uitgeverij Hearst Netherlands, waar zij als commercieel directeur verantwoordelijk was voor de salesafdeling en de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. Hiervoor werkte zij als director of innovation sales bij mediabedrijf Sanoma. Voordat ze haar overstap maakte naar Sanoma, werkte Gómez Y Maseland als managing director bij de mediabedrijven FortressMedia en The Box waar zij ervaring opdeed op het gebied van strategisch leiderschap in de mediasector en haar digitale expertise uitbreidde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte gefeliciteerd met je benoeming. AUTOSCOUT 24 is een geweldig marketing tool voor de autobranche. Veel succes met de verdere uitbouw!

Geplaatst door: Martin Hompus op
Rachel Gómez Y Maseland is nieuwe country manager AutoScout24 - Automobielmanagement.nl

Rachel Gómez Y Maseland is nieuwe country manager AutoScout24

AutoScout24 heeft Rachel Gómez Y Maseland aangesteld als country manager. Vanaf 7 mei is zij verantwoordelijk voor de online portal voor gebruikte en nieuwe auto’s in Nederland.

Gómez Y Maseland gaat ‘de positie van het merk verder uitbouwen en de portal ontwikkelen volgens de Europese merkstrategie van AutoScout24′, zo meldt het persbericht. Ze rapporteert direct aan Christian Gisy, chief financial officer (CFO) van de Scout24 Group. Gómez Y Maseland licht toe: "Ik kijk er enorm naar uit om samen met een zeer gedreven team verder te bouwen aan de toekomst van AutoScout24 in Nederland".

Gómez Y Maseland is afkomstig van uitgeverij Hearst Netherlands, waar zij als commercieel directeur verantwoordelijk was voor de salesafdeling en de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. Hiervoor werkte zij als director of innovation sales bij mediabedrijf Sanoma. Voordat ze haar overstap maakte naar Sanoma, werkte Gómez Y Maseland als managing director bij de mediabedrijven FortressMedia en The Box waar zij ervaring opdeed op het gebied van strategisch leiderschap in de mediasector en haar digitale expertise uitbreidde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte gefeliciteerd met je benoeming. AUTOSCOUT 24 is een geweldig marketing tool voor de autobranche. Veel succes met de verdere uitbouw!

Geplaatst door: Martin Hompus op