Emilio Herrera is nieuwe COO bij Kia Motors Europe

Kia Motors Europe heeft Emilio Herrera benoemd tot chief operating officer. Hij vervangt Michael Cole, die een andere leidinggevende functie krijgt binnen Kia Motors. Herrera vestigt zich in het hoofdkwartier van Kia Motors Europe in Frankfurt.

Emilio Herrera (1961) wordt verantwoordelijk voor de continuering van de gestage verkoopgroei van Kia Europa dat de ambitie heeft om in 2018 500.000 auto’s te verkopen. Herrera gaat ook toezien op de introductie van een reeks nieuwe modellen. Tot 2025 staan zestien nieuwe modellen op de planning – inclusief de introductie in 2020 van een geheel nieuwe elektrisch aangedreven auto met brandstofcel.

Geboren Zwitser en talenwonder Herrera (hij spreekt zes talen) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de automotive sector in Europa. Hij was sinds 2012 Managing Director van Kia Motors Iberia. Daarvoor was hij managing director van Kia Motors Belgium.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Emilio Herrera is nieuwe COO bij Kia Motors Europe - Automobielmanagement.nl

Emilio Herrera is nieuwe COO bij Kia Motors Europe

Kia Motors Europe heeft Emilio Herrera benoemd tot chief operating officer. Hij vervangt Michael Cole, die een andere leidinggevende functie krijgt binnen Kia Motors. Herrera vestigt zich in het hoofdkwartier van Kia Motors Europe in Frankfurt.

Emilio Herrera (1961) wordt verantwoordelijk voor de continuering van de gestage verkoopgroei van Kia Europa dat de ambitie heeft om in 2018 500.000 auto’s te verkopen. Herrera gaat ook toezien op de introductie van een reeks nieuwe modellen. Tot 2025 staan zestien nieuwe modellen op de planning – inclusief de introductie in 2020 van een geheel nieuwe elektrisch aangedreven auto met brandstofcel.

Geboren Zwitser en talenwonder Herrera (hij spreekt zes talen) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de automotive sector in Europa. Hij was sinds 2012 Managing Director van Kia Motors Iberia. Daarvoor was hij managing director van Kia Motors Belgium.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding