Michiel Kuijs is nieuwe algemeen directeur DAF Nederland en Scandinavië

Met ingang van 1 juli aanstaande is Michiel Kuijs benoemd tot algemeen directeur van DAF Nederland en Scandinavië.

Hij volgt daarmee Jan van Keulen op, die met ingang van dezelfde datum is benoemd tot algemeen directeur van DAF Sales Operations en daarmee verantwoordelijk wordt voor markten in Oost-Europa en buiten de Europese Unie.

Michiel Kuijs heeft binnen DAF meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van marketing & sales. Van 1997 tot 2009 bekleedde hij binnen DAF Nederland de functies van marketing manager en area manager, voordat hij 9 jaar geleden werd benoemd tot algemeen directeur van DAF sales operations.

Kuijs behaalde een Bachelor in autotechniek en in bedrijfskunde. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Harry Wolters, lid van de board of management van DAF Trucks N.V. en directeur verkoop Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michiel Kuijs is nieuwe algemeen directeur DAF Nederland en Scandinavië - Automobielmanagement.nl

Michiel Kuijs is nieuwe algemeen directeur DAF Nederland en Scandinavië

Met ingang van 1 juli aanstaande is Michiel Kuijs benoemd tot algemeen directeur van DAF Nederland en Scandinavië.

Hij volgt daarmee Jan van Keulen op, die met ingang van dezelfde datum is benoemd tot algemeen directeur van DAF Sales Operations en daarmee verantwoordelijk wordt voor markten in Oost-Europa en buiten de Europese Unie.

Michiel Kuijs heeft binnen DAF meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van marketing & sales. Van 1997 tot 2009 bekleedde hij binnen DAF Nederland de functies van marketing manager en area manager, voordat hij 9 jaar geleden werd benoemd tot algemeen directeur van DAF sales operations.

Kuijs behaalde een Bachelor in autotechniek en in bedrijfskunde. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Harry Wolters, lid van de board of management van DAF Trucks N.V. en directeur verkoop Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding