"Ik verheug me er zeer op om mijn kennis en ervaring in te zetten om MultiTankcard te ondersteunen bij de transformatie van tankpas naar mobiliteitspas," vertelt Jans. Hij ziet MTc als ‘een platform waarop vele vormen van transport samenkomen’. "Om deze te koppelen aan een pas die deze modaliteiten ontsluit, is een enorme uitdaging waar ik graag mijn bijdrage aan lever."

Kees Jans neemt 35 jaar ervaring in de IT met zich mee. Van 1988 tot 2014 bekleedde hij diverse IT-functies bij Schiphol, en van 2002 tot 2014 was hij CIO bij de luchthaven. In 2014 trad hij als IT Director in dienst van RFS Holland Holding BV, eigenaar van onder meer Wehkamp. Sinds 2016 vervult hij daar de rol van Chief Technology Officer. In die hoedanigheid is Jans onder meer verantwoordelijk voor de digitale transformatie van de online retailer.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding