Gertjan Sybrandi is ‘Mobiliteitsmanager van het Jaar’

Tijdens het congres Fleet Mobility Live is Gertjan Sybrandi uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar. Hij liet de andere genomineerden, Leen den Bakker en Randolph Delwel van IBM Nederland en Eric Versluis van Rabobank Nederland, achter zich omdat hij als hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin reeds lange tijd bezig is met verduurzaming.

Gertjan Sybrandi is 'Mobiliteitsmanager van het Jaar'

Hij liet de andere genomineerden, Leen den Bakker en Randolph Delwel van IBM Nederland en Eric Versluis van Rabobank Nederland, achter zich omdat hij als hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin reeds lange tijd bezig is met verduurzaming. "In 2012 hadden we onszelf al ten doel gesteld dat ons wagenpark gemiddeld maximaal 120 gram per km mocht uitstoten, dat cijfer is door de jaren heen verder gedaald", zo zegt hij. "Nu is het tijd om te gaan elektrificeren. Bij alle veranderingen is het echter zaak om te kijken wat er het beste bij de organisatie past, je moet berijders meekrijgen bij veranderingen."

Vanaf 2020 zullen er bij Stedin uitsluitend nog elektroauto’s worden ingezet, zo is het streven. Sinds begin dit jaar worden er geen auto’s meer aan het wagenpark toegevoegd die door fossiele brandstoffen worden aangedreven.

De jury omvatte de vorige personen: Arjen Juurlink (wagenparkbeheerder bij Friesland Campina en winnaar van vorig jaar), Daan Bieleveld (DSM), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis) en Ronald Postma (Syndesmo).

Gertjan Sybrandi is ‘Mobiliteitsmanager van het Jaar’ - Automobielmanagement.nl

Gertjan Sybrandi is ‘Mobiliteitsmanager van het Jaar’

Tijdens het congres Fleet Mobility Live is Gertjan Sybrandi uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar. Hij liet de andere genomineerden, Leen den Bakker en Randolph Delwel van IBM Nederland en Eric Versluis van Rabobank Nederland, achter zich omdat hij als hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin reeds lange tijd bezig is met verduurzaming.

Gertjan Sybrandi is 'Mobiliteitsmanager van het Jaar'

Hij liet de andere genomineerden, Leen den Bakker en Randolph Delwel van IBM Nederland en Eric Versluis van Rabobank Nederland, achter zich omdat hij als hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin reeds lange tijd bezig is met verduurzaming. "In 2012 hadden we onszelf al ten doel gesteld dat ons wagenpark gemiddeld maximaal 120 gram per km mocht uitstoten, dat cijfer is door de jaren heen verder gedaald", zo zegt hij. "Nu is het tijd om te gaan elektrificeren. Bij alle veranderingen is het echter zaak om te kijken wat er het beste bij de organisatie past, je moet berijders meekrijgen bij veranderingen."

Vanaf 2020 zullen er bij Stedin uitsluitend nog elektroauto’s worden ingezet, zo is het streven. Sinds begin dit jaar worden er geen auto’s meer aan het wagenpark toegevoegd die door fossiele brandstoffen worden aangedreven.

De jury omvatte de vorige personen: Arjen Juurlink (wagenparkbeheerder bij Friesland Campina en winnaar van vorig jaar), Daan Bieleveld (DSM), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis) en Ronald Postma (Syndesmo).