Christa Grootveld is nieuwe branchemanager Bovag-afdeling Fietsbedrijven

Christa Grootveld start binnenkort als nieuwe branchemanager BOVAG-afdeling Fietsbedrijven. Christa combineerde tot voor kort de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT) en de afdeling Rijscholen binnen de brancheorganisatie.

De combinatie gemotoriseerde tweewielers en fietsen is een logische. Logischer dan GT en rijscholen, waar de onderwerpen en dossiers toch veel meer uiteen liggen. Te meer daar er de afgelopen jaren voertuigcategorieën zijn ontstaan die op het snijvlak van GT en fiets liggen, denk aan de e-bike en speedpedelec. Bovag verwacht dan ook de nodige synergie door deze nieuwe combinatie van afdelingen.

Grootveld volgt Willem Helwegen op, die de functie de afgelopen maanden ad interim vervulde. Niels Hansen, voormalig branchemanager Fietsbedrijven, blijft binnen de afdeling verantwoordelijk voor het dossier ‘dealerverenigingen’. Daarnaast is hij ‘in Bunnik’ verantwoordelijk voor business development.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Christa Grootveld is nieuwe branchemanager Bovag-afdeling Fietsbedrijven - Automobielmanagement.nl

Christa Grootveld is nieuwe branchemanager Bovag-afdeling Fietsbedrijven

Christa Grootveld start binnenkort als nieuwe branchemanager BOVAG-afdeling Fietsbedrijven. Christa combineerde tot voor kort de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT) en de afdeling Rijscholen binnen de brancheorganisatie.

De combinatie gemotoriseerde tweewielers en fietsen is een logische. Logischer dan GT en rijscholen, waar de onderwerpen en dossiers toch veel meer uiteen liggen. Te meer daar er de afgelopen jaren voertuigcategorieën zijn ontstaan die op het snijvlak van GT en fiets liggen, denk aan de e-bike en speedpedelec. Bovag verwacht dan ook de nodige synergie door deze nieuwe combinatie van afdelingen.

Grootveld volgt Willem Helwegen op, die de functie de afgelopen maanden ad interim vervulde. Niels Hansen, voormalig branchemanager Fietsbedrijven, blijft binnen de afdeling verantwoordelijk voor het dossier ‘dealerverenigingen’. Daarnaast is hij ‘in Bunnik’ verantwoordelijk voor business development.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding