Hedde Rijkes is nieuwe directeur ARN Auto Recycling

Hedde Rijkes is gisteren gestart als directeur ARN Auto Recycling. Samen met de aangesloten autodemontagebedrijven, shredderbedrijven en recyclingbedrijven zal hij invulling geven aan ‘doelmatige en duurzame autorecycling’.

Samen met de aangesloten autodemontagebedrijven, shredderbedrijven en recyclingbedrijven zal hij invulling geven aan ‘doelmatige en duurzame autorecycling’.  

Hij legt in deze functie verantwoording af aan Ingrid Niessing die sinds december 2017 algemeen directeur is van ARN.

Rijkes was hiervoor management consultant bij organisatieadviesbureau Berenschot. Als coördinator van het marktteam Branches & Verenigingen heeft hij ruime ervaring met het opstellen van visies en strategieën en het begeleiden van organisaties om hun doelstellingen te behalen. "Ik kijk ernaar uit samen met het team van ARN Auto Recycling en de 300 professionele recyclingpartijen verantwoorde en hoogwaardige autorecycling vorm te geven", aldus Hedde Rijkes.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hedde Rijkes is nieuwe directeur ARN Auto Recycling - Automobielmanagement.nl

Hedde Rijkes is nieuwe directeur ARN Auto Recycling

Hedde Rijkes is gisteren gestart als directeur ARN Auto Recycling. Samen met de aangesloten autodemontagebedrijven, shredderbedrijven en recyclingbedrijven zal hij invulling geven aan ‘doelmatige en duurzame autorecycling’.

Samen met de aangesloten autodemontagebedrijven, shredderbedrijven en recyclingbedrijven zal hij invulling geven aan ‘doelmatige en duurzame autorecycling’.  

Hij legt in deze functie verantwoording af aan Ingrid Niessing die sinds december 2017 algemeen directeur is van ARN.

Rijkes was hiervoor management consultant bij organisatieadviesbureau Berenschot. Als coördinator van het marktteam Branches & Verenigingen heeft hij ruime ervaring met het opstellen van visies en strategieën en het begeleiden van organisaties om hun doelstellingen te behalen. "Ik kijk ernaar uit samen met het team van ARN Auto Recycling en de 300 professionele recyclingpartijen verantwoorde en hoogwaardige autorecycling vorm te geven", aldus Hedde Rijkes.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding