Tom Adams heeft al 20 jaar ervaring bij Bridgestone en vervulde al verschillende functies binnen de groep in België, Frankrijk en Polen. Tussen 2012 en 2016 was Adams aangesteld als directeur van de consumentenafdeling, tot 2013 voor de regio Oost-Europa en daarna tot 2016 voor Frankrijk en de Benelux. De afgelopen twee jaar stond Tom Adams aan het hoofd van de salesdirectie consumenten Europa voor de vervangingsmarkten.

Adams is 44 jaar en heeft een masterdiploma Toegepaste Economie, Internationaal Management en Marketing op zak. Hij is tevens houder van een Certificate of Excellence in leiderschap van de Vanderbilt University in Nashville, VS alsook van een AMP aan de IESE Business School in Barcelona.

Benoît Raulin zal op zijn beurt de functie uitoefenen van vicevoorzitter belast met fusies, overnames en partnerschappen in de EMEA-zone (Europa, Afrika, Midden-Oosten, Rusland). Raulin heeft meer dan 27 jaar ervaring binnen de Bridgestone groep. Hij begon in Frankrijk, zette zijn loopbaan vervolgens voort in Duitsland en daarna in België. In het kader van zijn nieuwe functie zal hij nieuwe groeimogelijkheden voor de groep, door middel van externe partnerships en overnames, identificeren.