Erick Vermei neemt afscheid van IVA Driebergen

Na zich ruim 30 jaar met hart en ziel te hebben ingezet, neemt Erick Vermei afscheid als algemeen directeur van IVA Driebergen. Op woensdag 27 juni was er een receptie op de IVA voor alle externe contacten uit het uitgebreide netwerk dat Vermei de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd.

Erick Vermei neemt afscheid van IVA Driebergen

Hier richtten Erben Wennemars, Olaf de Bruijn, vanuit de branche, en Keith Pretty, namens Northwoord University-USA, het woord tot hem. Het waren lovende woorden.

Erick Vermei begon zijn carrière op de IVA als docent sport en bedrijfsrekenen in 1987. Hij werd in 1995 adjunct directeur om vervolgens in 2001 het bestaande A- en Masterclass-programma om te bouwen naar een rijkserkende hbo-opleiding. In 2006 werd hij directeur onderwijs en in 2009 algemeen directeur. Onder zijn leiding werd, samen met Ferry Barendregt, in 2011 de nautische hbo-opleiding geïntroduceerd. Ook startte in dat jaar de samenwerking met Bradford University. In 2013 werd ook het mbo-niveau van IVA Driebergen rijkserkend, werd gebouw Sterrebosch van internaat omgebouwd tot multifunctioneel gebouw voor studenten en medewerkers en startte de nautische mbo-opleiding. In 2015 werd het Honours Programme geïntroduceerd voor hbo-studenten.

In zijn tijd als directeur werd de IVA onafgebroken bestempeld als TOP-opleiding in de Keuzegidsen. Direct na de introductie van het rijkserkend Mbo stond de IVA op de hoogste trede met de titel "beste Mbo-vakopleiding" in de Keuzegids Mbo. Meerdere keren werd de IVA uitgeroepen tot beste (kleine) Hbo in de Keuzegids Hbo, zo ook in 2018.

Erick Vermei neemt afscheid van IVA Driebergen - Automobielmanagement.nl

Erick Vermei neemt afscheid van IVA Driebergen

Na zich ruim 30 jaar met hart en ziel te hebben ingezet, neemt Erick Vermei afscheid als algemeen directeur van IVA Driebergen. Op woensdag 27 juni was er een receptie op de IVA voor alle externe contacten uit het uitgebreide netwerk dat Vermei de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd.

Erick Vermei neemt afscheid van IVA Driebergen

Hier richtten Erben Wennemars, Olaf de Bruijn, vanuit de branche, en Keith Pretty, namens Northwoord University-USA, het woord tot hem. Het waren lovende woorden.

Erick Vermei begon zijn carrière op de IVA als docent sport en bedrijfsrekenen in 1987. Hij werd in 1995 adjunct directeur om vervolgens in 2001 het bestaande A- en Masterclass-programma om te bouwen naar een rijkserkende hbo-opleiding. In 2006 werd hij directeur onderwijs en in 2009 algemeen directeur. Onder zijn leiding werd, samen met Ferry Barendregt, in 2011 de nautische hbo-opleiding geïntroduceerd. Ook startte in dat jaar de samenwerking met Bradford University. In 2013 werd ook het mbo-niveau van IVA Driebergen rijkserkend, werd gebouw Sterrebosch van internaat omgebouwd tot multifunctioneel gebouw voor studenten en medewerkers en startte de nautische mbo-opleiding. In 2015 werd het Honours Programme geïntroduceerd voor hbo-studenten.

In zijn tijd als directeur werd de IVA onafgebroken bestempeld als TOP-opleiding in de Keuzegidsen. Direct na de introductie van het rijkserkend Mbo stond de IVA op de hoogste trede met de titel "beste Mbo-vakopleiding" in de Keuzegids Mbo. Meerdere keren werd de IVA uitgeroepen tot beste (kleine) Hbo in de Keuzegids Hbo, zo ook in 2018.