Ook gaat ze zich bezighouden met het onderhoud van de 40.000 NewMotion laadpalen, het partnernetwerk en customer relations. Volgens Scott heeft NewMotion zich de laatste jaren ontwikkeld tot toonaangevende speler in de markt. "Groei betekent voor NewMotion niet alleen geografische expansie, maar ook uitbreiding en verdere perfectionering van onze dienstverlening en voortdurende innovatie. We staan aan de vooravond van een wereldwijde energietransitie. Ik ben trots om onderdeel te zijn van een organisatie die daar een leidende rol in heeft en zo bijdraagt aan een groenere toekomst."

In haar nieuwe rol verruilt de Engelse Scott ook haar standplaats en verhuist van Londen naar Amsterdam. Vóór Scott’s aantreden bij NewMotion leidde zij het door haar in 2012 opgerichte OpsAngel, een bureau voor advies- en interim-management op het gebied van operations. Zij gaf succesvol leiding aan complexe (groei)trajecten, met een focus op onder andere procesverbetering, operational excellence en kwaliteitskaders. Tussen 2007 en 2012 was Scott directeur Operations van respectievelijk Out There Media in Griekenland en KeyCriteria in Engeland, twee snel groeiende tech-startups. Daarvoor werkte zij in diverse operationele functies bij een deelraad van de gemeente Londen en het Imperial College London. Zij heeft een bachelor-titel in Biochemie van de University of Leicester.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding