Nederlander Van Aalten is nieuwe verkoopdirecteur Bentley

Bentley heeft de Nederlander Marco van Aalten per 1 augustus benoemd tot directeur verkoop Europa. Hij volgt Philipp Noack op die een andere internationale functie gaat vervullen bij het zustermerk Audi.

Nederlander Van Aalten is nieuwe verkoopdirecteur Bentley

Van Aalten was tot nu toe directeur-generaal van Bentley in Rusland. Hij begon zijn loopbaan in 1995 bij de Rover Groep in ons land als verantwoordelijke voor de marketing. In 1999 stapte hij over naar de BMW Groep om daar productchef voor Land Rover te worden. Een jaar later volgde zijn promotie tot directeur Land Rover in Nederland, twee jaar later gevolgd door dezelfde functie bij Jaguar. Vanaf 2003 werkte hij achtereenvolgens bij Bentley, Saab Automobile en Alfa Romeo.

Zes jaar geleden keerde hij terug naar het Britse luxemerk, eerst als directeur voor centraal Europa en sinds 2016 als baas van de activiteiten in Rusland.

Nederlander Van Aalten is nieuwe verkoopdirecteur Bentley - Automobielmanagement.nl

Nederlander Van Aalten is nieuwe verkoopdirecteur Bentley

Bentley heeft de Nederlander Marco van Aalten per 1 augustus benoemd tot directeur verkoop Europa. Hij volgt Philipp Noack op die een andere internationale functie gaat vervullen bij het zustermerk Audi.

Nederlander Van Aalten is nieuwe verkoopdirecteur Bentley

Van Aalten was tot nu toe directeur-generaal van Bentley in Rusland. Hij begon zijn loopbaan in 1995 bij de Rover Groep in ons land als verantwoordelijke voor de marketing. In 1999 stapte hij over naar de BMW Groep om daar productchef voor Land Rover te worden. Een jaar later volgde zijn promotie tot directeur Land Rover in Nederland, twee jaar later gevolgd door dezelfde functie bij Jaguar. Vanaf 2003 werkte hij achtereenvolgens bij Bentley, Saab Automobile en Alfa Romeo.

Zes jaar geleden keerde hij terug naar het Britse luxemerk, eerst als directeur voor centraal Europa en sinds 2016 als baas van de activiteiten in Rusland.