Jaco Vink aangesteld als directeur INQAR

Franchiseorganisatie INQAR heeft Jaco Vink aangesteld als nieuwe directeur. Daarmee volgt hij de huidige ad-interim directeur, Tom Gunther, op. Jaco Vink zal per 1 september starten in zijn nieuwe functie.

inqar

Het autoverhuurnetwerk is dit jaar verzelfstandigd en de ondernemers hebben zich verenigd in een coöperatie. Tom Gunther heeft het overnameproces begeleid en tijdelijk de aansturing van de franchiseorganisatie voor zijn rekening genomen. Met de aanstelling van Vink ligt de focus voor de aankomende jaren dan ook op verdere groei van netwerk en vloot.

Vink heeft ruime franchise-ervaring in de automotive. Zo heeft hij reeds een franchiseorganisatie aangestuurd nadat hij bij de BOVAG eindverantwoordelijk was voor de aangesloten autoverhuurbedrijven. De laatste jaren was hij als ondernemer actief. Zelf zegt hij over zijn nieuwe baan: "Ik zie INQAR als een uitdagende club van ondernemers met veel potentieel. De mobiliteitsbranche vraagt steeds meer om flexibiliteit en creativiteit. INQAR gaat daar een relevante rol in spelen."

Jaco Vink aangesteld als directeur INQAR - Automobielmanagement.nl

Jaco Vink aangesteld als directeur INQAR

Franchiseorganisatie INQAR heeft Jaco Vink aangesteld als nieuwe directeur. Daarmee volgt hij de huidige ad-interim directeur, Tom Gunther, op. Jaco Vink zal per 1 september starten in zijn nieuwe functie.

inqar

Het autoverhuurnetwerk is dit jaar verzelfstandigd en de ondernemers hebben zich verenigd in een coöperatie. Tom Gunther heeft het overnameproces begeleid en tijdelijk de aansturing van de franchiseorganisatie voor zijn rekening genomen. Met de aanstelling van Vink ligt de focus voor de aankomende jaren dan ook op verdere groei van netwerk en vloot.

Vink heeft ruime franchise-ervaring in de automotive. Zo heeft hij reeds een franchiseorganisatie aangestuurd nadat hij bij de BOVAG eindverantwoordelijk was voor de aangesloten autoverhuurbedrijven. De laatste jaren was hij als ondernemer actief. Zelf zegt hij over zijn nieuwe baan: "Ik zie INQAR als een uitdagende club van ondernemers met veel potentieel. De mobiliteitsbranche vraagt steeds meer om flexibiliteit en creativiteit. INQAR gaat daar een relevante rol in spelen."