Peter Spelt sales directeur bij Citroën Nederland

Per 1 september wordt Peter Spelt sales directeur bij Citroën Nederland BV. Spelt is hier geen onbekende aangezien hij reeds vele jaren bij Citroën in Nederland werkzaam was. Hij werkte afgelopen 3 jaar in Duitsland voor de Citroën-retailtak van PSA Groupe.

Peter Spelt

Met ruim 20 jaar ervaring bij het merk Citroën, en daarvoor enkele jaren bij Opel, neemt Spelt veel inzichten mee, met name op het gebied van sales, dealerorganisatie en kwaliteit.

Spelt over zijn terugkomst naar Nederland: "Na drie jaar gewerkt te hebben met de Duitse Citroën-retailorganisatie ben ik er trots op naar Nederland terug te keren voor een bekende job in een snel veranderende omgeving. Ik kijk ernaar uit om met mijn team mogelijkheden te vinden en kansen te creëren om onze Citroën-resultaten naar een hoger niveau te brengen op het gebied van verkoop en kwaliteit."

Peter Spelt sales directeur bij Citroën Nederland - Automobielmanagement.nl

Peter Spelt sales directeur bij Citroën Nederland

Per 1 september wordt Peter Spelt sales directeur bij Citroën Nederland BV. Spelt is hier geen onbekende aangezien hij reeds vele jaren bij Citroën in Nederland werkzaam was. Hij werkte afgelopen 3 jaar in Duitsland voor de Citroën-retailtak van PSA Groupe.

Peter Spelt

Met ruim 20 jaar ervaring bij het merk Citroën, en daarvoor enkele jaren bij Opel, neemt Spelt veel inzichten mee, met name op het gebied van sales, dealerorganisatie en kwaliteit.

Spelt over zijn terugkomst naar Nederland: "Na drie jaar gewerkt te hebben met de Duitse Citroën-retailorganisatie ben ik er trots op naar Nederland terug te keren voor een bekende job in een snel veranderende omgeving. Ik kijk ernaar uit om met mijn team mogelijkheden te vinden en kansen te creëren om onze Citroën-resultaten naar een hoger niveau te brengen op het gebied van verkoop en kwaliteit."