‘Ik heb in het tussenliggende jaar gewerkt bij Nissan Automotive Europe in een internationale salesfunctie. Deze mooie nieuwe kans kwam wat snel voorbij, maar lang hoefde ik niet te twijfelen,’ vertelt Hollander. In de nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de sales en corporate sales-activiteiten in Nederland. Tevens verzorgt Hollander de afstemming met het Europese hoofdkantoor. Hij rapporteert aan Koen Maes, managing director Nissan Benelux.

Tjalling Hollander brengt meer dan 25 jaar automotive ervaring mee. ‘Ik heb vijf jaar de sales activiteiten van Nissan in Nederland geleid voordat ik internationaal aan de slag ging voor Nissan. Dus ik ken de organisatie zowel nationaal als internationaal. Dat maakt het voor mij geweldig om als country director aan de slag te gaan waarin nationaal en internationaal samenvallen. Daarnaast is het heel fijn om als het ware op het oude nest terug te keren.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding