Aston Martin benoemt vrouw tot bestuursvoorzitter

Aston Martin heeft Penny Hughes, vroeger directeur van Coca-Cola UK en daarvoor manager bij Vodafone, benoemd tot bestuursvoorzitter.

Aston Martin benoemt vrouw tot bestuursvoorzitter

Daarnaast heeft het Britse merk, vooruitlopend op de komende beursgang, nog een aantal ervaren zakenmensen in het bestuur gehaald. Daarbij gaat het onder meer om de voormalige topman van InterContinental Hotels Richard Solomons, directeur van de Britse supermarkt Sainsbury’s Imelda Walsh, Peter Espenhahn die vroeger directeur was bij Deutsche Bank alsmede hoogleraar business professor Tensie Whelan.

"De benoeming van Hughes en een aantal andere zwaargewichten is een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en voor de succesvolle turnaround van onze onderneming," zegt directeur Andy Palmer. Hij is nog steeds van plan Aston Martin volgende maand naar de Londense beurs te brengen, ondanks de recente algemene koersdaling die wel al heeft geleid tot het uitstellen van een beursgang van Volvo Cars.

Aston Martin benoemt vrouw tot bestuursvoorzitter - Automobielmanagement.nl

Aston Martin benoemt vrouw tot bestuursvoorzitter

Aston Martin heeft Penny Hughes, vroeger directeur van Coca-Cola UK en daarvoor manager bij Vodafone, benoemd tot bestuursvoorzitter.

Aston Martin benoemt vrouw tot bestuursvoorzitter

Daarnaast heeft het Britse merk, vooruitlopend op de komende beursgang, nog een aantal ervaren zakenmensen in het bestuur gehaald. Daarbij gaat het onder meer om de voormalige topman van InterContinental Hotels Richard Solomons, directeur van de Britse supermarkt Sainsbury’s Imelda Walsh, Peter Espenhahn die vroeger directeur was bij Deutsche Bank alsmede hoogleraar business professor Tensie Whelan.

"De benoeming van Hughes en een aantal andere zwaargewichten is een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en voor de succesvolle turnaround van onze onderneming," zegt directeur Andy Palmer. Hij is nog steeds van plan Aston Martin volgende maand naar de Londense beurs te brengen, ondanks de recente algemene koersdaling die wel al heeft geleid tot het uitstellen van een beursgang van Volvo Cars.