Zij kiest voor haar projecten de meest geschikte en efficiënt werkende specialisten binnen haar ledenbestand (en zo nodig daarbuiten), bundelt zo de krachten van bestaande marktpartijen met die van innovatieve nieuwkomers, organiseert evenementen, fungeert als externe PR-organisatie, enthousiasmeert, ondersteunt en helpt alle betrokkenen om proactief de transitie door krachtenbundeling te versnellen.

Jasper Steffens deed brede management- en directie ervaring op bij zowel familiebedrijven als beursgenoteerde ondernemingen in de mobiliteit-, data-, online- en technologiesector. Steffens is een verbinder pur sang. Hij praatte o.a. als bestuurslid van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) mee over toekomstige mobiliteitsvraagstukken richting de politiek in de mobiliteitsalliantie. Privé geniet hij van het sleutelen aan en rijden met Donkervoorts. Een onvervalste petrolhead, zoals ook EV Coöperatie-oprichters Arjan de Putter en Jan Rooderkerk dat zijn.

Overigens trad nog een specialist van naam toe: Dr. Ir. Carlo J.T. van de Weijer, director Strategic Area Smart Mobility aan de TU Eindhoven werd het eerste lid van de EV Coöperatie.
Meer informatie over het lidmaatschap, de doelstellingen en plannen vind je op www.evcoop.nl