CFO Arthur Swijter weg bij Stern Groep

Dealerholding Stern Groep heeft aangekondigd dat Arthur Swijter na 2 jaar terugtreedt als CFO. ‘Arthur Swijter heeft besloten andere belangen buiten Stern na te streven en treedt zodoende per heden terug als bestuurder.’

De Raad van Commissarissen en de Directie van Stern ‘bedanken de heer Swijter voor onder meer zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het onlangs gepresenteerde nieuwe strategische plan van Stern Groep en wensen hem veel succes bij de verdere voortzetting van zijn loopbaan.’

Swijter bekleedde sinds juni 2016 de functie van CFO. Wie zijn opvolger wordt is nog niet bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Twee jaar voor CFO is dramatisch kort, zeker nadat de vorige is ontslagen. Je zou je kunnen voorstellen dat men dan wat meer rust in de tent zou willen. Wellicht spelen conflicterende belangen (CEO & aandeelhouder & pensioengerechtigde leeftijd) hier een rol? Tijd voor wat journalistiek?

Geplaatst door: Mark op
CFO Arthur Swijter weg bij Stern Groep - Automobielmanagement.nl

CFO Arthur Swijter weg bij Stern Groep

Dealerholding Stern Groep heeft aangekondigd dat Arthur Swijter na 2 jaar terugtreedt als CFO. ‘Arthur Swijter heeft besloten andere belangen buiten Stern na te streven en treedt zodoende per heden terug als bestuurder.’

De Raad van Commissarissen en de Directie van Stern ‘bedanken de heer Swijter voor onder meer zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het onlangs gepresenteerde nieuwe strategische plan van Stern Groep en wensen hem veel succes bij de verdere voortzetting van zijn loopbaan.’

Swijter bekleedde sinds juni 2016 de functie van CFO. Wie zijn opvolger wordt is nog niet bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Twee jaar voor CFO is dramatisch kort, zeker nadat de vorige is ontslagen. Je zou je kunnen voorstellen dat men dan wat meer rust in de tent zou willen. Wellicht spelen conflicterende belangen (CEO & aandeelhouder & pensioengerechtigde leeftijd) hier een rol? Tijd voor wat journalistiek?

Geplaatst door: Mark op