WeGo krijgt nieuwe CEO

Vanaf 1 oktober neemt Peter de Jong (48) de leiding op zich van WeGo, leverancier van autodeelplatformen. De Jong was eerder werkzaam bij Siqura (TKH Group N.V.), Nedap N.V. en IP Parking. Het is nu zijn taak om WeGo internationaal te laten groeien.

peter de jong

"WeGo heeft in Nederland mooie referenties en onze partners maken het mogelijk om internationaal te gaan," aldus De Jong.

Toy Hertogh (vertrekkend CEO): "Na ruim 6 jaar is het moment aangebroken om het bedrijf naar de volgende fase te leiden. Ik heb het volste vertrouwen dat Peter in staat is de leidende rol van WeGo binnen de autodeelmarkt verder uit te breiden."

WeGo is in Nederland naar eigen zeggen marktleider in complete systemen voor deelauto’s Het bedrijf levert de beheersoftware, de ingebouwde hardware en een app die het deelgebruik van voertuigen onder medewerkers en consumenten mogelijk maken.

WeGo krijgt nieuwe CEO - Automobielmanagement.nl

WeGo krijgt nieuwe CEO

Vanaf 1 oktober neemt Peter de Jong (48) de leiding op zich van WeGo, leverancier van autodeelplatformen. De Jong was eerder werkzaam bij Siqura (TKH Group N.V.), Nedap N.V. en IP Parking. Het is nu zijn taak om WeGo internationaal te laten groeien.

peter de jong

"WeGo heeft in Nederland mooie referenties en onze partners maken het mogelijk om internationaal te gaan," aldus De Jong.

Toy Hertogh (vertrekkend CEO): "Na ruim 6 jaar is het moment aangebroken om het bedrijf naar de volgende fase te leiden. Ik heb het volste vertrouwen dat Peter in staat is de leidende rol van WeGo binnen de autodeelmarkt verder uit te breiden."

WeGo is in Nederland naar eigen zeggen marktleider in complete systemen voor deelauto’s Het bedrijf levert de beheersoftware, de ingebouwde hardware en een app die het deelgebruik van voertuigen onder medewerkers en consumenten mogelijk maken.