Sander Jansen nieuwe algemeen directeur Opel Nederland

Sander Jansen, tot en met vorige maand verkoopdirecteur bij Opel Nederland, zal met onmiddellijke ingang de positie van algemeen directeur bij de importorganisatie bekleden. Na het vertrek van zijn voorganger, Johan Claassen, vervulde hij deze positie ook al – zij het kortstondig – op ad interim-basis.

Sander Jansen, tot en met vorige maand verkoopdirecteur bij Opel Nederland, zal met onmiddellijke ingang de positie van algemeen directeur bij de importorganisatie bekleden. Na het vertrek van zijn voorganger, Johan Claassen, vervulde hij deze positie ook al – zij het kortstondig – op ad interim-basis.

Jansen (35) is sinds 2008 werkzaam bij Opel Nederland en bekleedde vóór zijn nieuwe functie diverse productmarketingfuncties, gaf sturing aan het rental- en remarketingbeleid, was als districtsmanager verantwoordelijk voor een deel van het dealernetwerk en was verkoopdirecteur.

In zijn nieuwe functie rapporteert Jansen rechtstreeks aan Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales and Marketing Opel Europe. Door de nieuwe verantwoordelijkheden van Jansen ontstaat er een vacature voor de positie van verkoopdirecteur. Aan de invulling van deze managementpositie wordt op dit moment gewerkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sander Jansen nieuwe algemeen directeur Opel Nederland - Automobielmanagement.nl

Sander Jansen nieuwe algemeen directeur Opel Nederland

Sander Jansen, tot en met vorige maand verkoopdirecteur bij Opel Nederland, zal met onmiddellijke ingang de positie van algemeen directeur bij de importorganisatie bekleden. Na het vertrek van zijn voorganger, Johan Claassen, vervulde hij deze positie ook al – zij het kortstondig – op ad interim-basis.

Sander Jansen, tot en met vorige maand verkoopdirecteur bij Opel Nederland, zal met onmiddellijke ingang de positie van algemeen directeur bij de importorganisatie bekleden. Na het vertrek van zijn voorganger, Johan Claassen, vervulde hij deze positie ook al – zij het kortstondig – op ad interim-basis.

Jansen (35) is sinds 2008 werkzaam bij Opel Nederland en bekleedde vóór zijn nieuwe functie diverse productmarketingfuncties, gaf sturing aan het rental- en remarketingbeleid, was als districtsmanager verantwoordelijk voor een deel van het dealernetwerk en was verkoopdirecteur.

In zijn nieuwe functie rapporteert Jansen rechtstreeks aan Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales and Marketing Opel Europe. Door de nieuwe verantwoordelijkheden van Jansen ontstaat er een vacature voor de positie van verkoopdirecteur. Aan de invulling van deze managementpositie wordt op dit moment gewerkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding