Johan Claassen is nieuwe algemeen directeur Ford Nederland

Johan Claassen (51) wordt met ingang van 1 november 2018 benoemd tot managing director van Ford Nederland. Claassen rapporteert in deze functie aan Yiannis Tavanidis, die ‘regional director European sales operations’ is.

Claassen werkte al eerder voor Ford Motor Company en voor Ford Credit in Nederland, voordat hij verder ging in verschillende marketing- en sales functies bij Peugeot en Opel. In totaal heeft hij bijna 25 jaar ervaring in de auto-industrie. Meest recent was Claassen algemeen directeur voor Opel in Nederland.

Gerard Bolder (57), de huidige algemeen directeur, wordt met ingang van 1 december 2018 benoemd tot ‘commercial vehicle sales & distribution director’, Ford of Europe. Hij rapporteert in deze functie aan Brendan Lyne, die ‘director commercial vehicles Ford of Europe’ is.

In zijn loopbaan van 29 jaar bij Ford bekleedde Bolder diverse functies in marketing, sales en service in binnen- en buitenland. In zijn nieuwe rol zal hij werken aan verdere groei van het marktaandeel van de bedrijfswagens van Ford.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Johan Claassen is nieuwe algemeen directeur Ford Nederland - Automobielmanagement.nl

Johan Claassen is nieuwe algemeen directeur Ford Nederland

Johan Claassen (51) wordt met ingang van 1 november 2018 benoemd tot managing director van Ford Nederland. Claassen rapporteert in deze functie aan Yiannis Tavanidis, die ‘regional director European sales operations’ is.

Claassen werkte al eerder voor Ford Motor Company en voor Ford Credit in Nederland, voordat hij verder ging in verschillende marketing- en sales functies bij Peugeot en Opel. In totaal heeft hij bijna 25 jaar ervaring in de auto-industrie. Meest recent was Claassen algemeen directeur voor Opel in Nederland.

Gerard Bolder (57), de huidige algemeen directeur, wordt met ingang van 1 december 2018 benoemd tot ‘commercial vehicle sales & distribution director’, Ford of Europe. Hij rapporteert in deze functie aan Brendan Lyne, die ‘director commercial vehicles Ford of Europe’ is.

In zijn loopbaan van 29 jaar bij Ford bekleedde Bolder diverse functies in marketing, sales en service in binnen- en buitenland. In zijn nieuwe rol zal hij werken aan verdere groei van het marktaandeel van de bedrijfswagens van Ford.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding