Pit was initiatiefnemer van de oprichting van MAX-Repair in 2012 en heeft het netwerk opgebouwd naar in totaal 42 vestigingen.

Eric Vranken, woordvoerder namens de aandeelhouders, is Allard Pit dankbaar voor zijn inzet en volhardendheid. De franchise-organisatie zoals die nu staat en functioneert, ‘is voor een groot deel de verdienste van Allard’, zo laat hij weten in het persbericht. Vranken bevestigt dat het vertrek van Pit in goed overleg heeft plaatsgevonden.

Om de lopende projecten en contacten met de franchisenemers te bewaken is Marc Stottelaar, nu nog directeur voor MAX-Repair in Helmond, aangesteld op tijdelijke basis. De eigenaren van van de franchiser zullen de aankomende periode op zoek gaan naar een opvolger.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding