Marcel van Dijk vertrekt bij CED

Marcel van Dijk, commercieel directeur, treedt per 1 november terug bij CED.

Marcel van Dijk vertrekt bij CED

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest in de schadesector kiest hij voor ‘een nieuwe koers’, zo laat het persbericht weten. Van Dijk was in 2016 de drijvende kracht achter de rebranding van CED, waarin minder nadruk werd gelegd op het compenseren van schade, maar meer op het handelen vanuit het beschermen van waarde. Van Dijk: "Na vijf inspirerende jaren kies ik nu voor een nieuwe uitdaging. De komende tijd bekijk ik de diverse opties daarvoor."

Wie Marcel van Dijk opvolgt als commercieel directeur, is nog niet bekend.

Marcel van Dijk vertrekt bij CED - Automobielmanagement.nl

Marcel van Dijk vertrekt bij CED

Marcel van Dijk, commercieel directeur, treedt per 1 november terug bij CED.

Marcel van Dijk vertrekt bij CED

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest in de schadesector kiest hij voor ‘een nieuwe koers’, zo laat het persbericht weten. Van Dijk was in 2016 de drijvende kracht achter de rebranding van CED, waarin minder nadruk werd gelegd op het compenseren van schade, maar meer op het handelen vanuit het beschermen van waarde. Van Dijk: "Na vijf inspirerende jaren kies ik nu voor een nieuwe uitdaging. De komende tijd bekijk ik de diverse opties daarvoor."

Wie Marcel van Dijk opvolgt als commercieel directeur, is nog niet bekend.