Belgische PR-directeur Opel met pensioen

De Belgische directeur communicatie bij Opel Johan Willems gaat op 58-jarige leeftijd met pensioen. Willems werkte al sinds 1992 bij Opel waar hij begon bij de PR-afdeling van de toenmalige fabriek in Antwerpen.

Belgische PR-directeur Opel met pensioen

Hij werkte vervolgens voor het merk in Duitsland en Zwitserland maar verhuisde in 2007 naar Detroit om voor moederbedrijf General Motors de communicatie over milieuzaken en toekomstige aandrijvingen te verzorgen. Na nog een tijdje gewerkt te hebben in China is Willems sinds begin 2012 Vice President Communications op het Opel-hoofdkantoor in Rüsselheim.

"Johan heeft fantastisch werk verricht. Ik heb hem gevraagd bij me te blijven toen ik CEO van Opel werd en hij heeft zijn taak op buitengewone manier vervuld," zegt CEO Michael Lohscheller. Willems wordt per 1 januari opgevolgd door de Duitser Harald Hamprecht (44, zie onderstaande foto) die ook lid wordt van de uitvoerende directie van Opel Automobile GmbH. Hamprecht wordt verantwoordelijk voor de hele externe en interne communicatie van Opel en haar Britse zustermerk Vauxhall. Hij was voordien journalist bij Automobilwoche, hoofdredacteur van Automotive News Europe en redactioneel directeur van vier autoportals van MotorPresse Stuttgart.

Harald 

Belgische PR-directeur Opel met pensioen - Automobielmanagement.nl

Belgische PR-directeur Opel met pensioen

De Belgische directeur communicatie bij Opel Johan Willems gaat op 58-jarige leeftijd met pensioen. Willems werkte al sinds 1992 bij Opel waar hij begon bij de PR-afdeling van de toenmalige fabriek in Antwerpen.

Belgische PR-directeur Opel met pensioen

Hij werkte vervolgens voor het merk in Duitsland en Zwitserland maar verhuisde in 2007 naar Detroit om voor moederbedrijf General Motors de communicatie over milieuzaken en toekomstige aandrijvingen te verzorgen. Na nog een tijdje gewerkt te hebben in China is Willems sinds begin 2012 Vice President Communications op het Opel-hoofdkantoor in Rüsselheim.

"Johan heeft fantastisch werk verricht. Ik heb hem gevraagd bij me te blijven toen ik CEO van Opel werd en hij heeft zijn taak op buitengewone manier vervuld," zegt CEO Michael Lohscheller. Willems wordt per 1 januari opgevolgd door de Duitser Harald Hamprecht (44, zie onderstaande foto) die ook lid wordt van de uitvoerende directie van Opel Automobile GmbH. Hamprecht wordt verantwoordelijk voor de hele externe en interne communicatie van Opel en haar Britse zustermerk Vauxhall. Hij was voordien journalist bij Automobilwoche, hoofdredacteur van Automotive News Europe en redactioneel directeur van vier autoportals van MotorPresse Stuttgart.

Harald