Miel Horsten is nieuwe regionaal directeur ALD Benelux

Per 1 januari 2019 benoemt ALD Automotive Miel Horsten als regionaal directeur voor de Benelux regio. Deze nieuwe rol combineert hij met zijn huidige functie als algemeen directeur ALD Automotive België.

Horsten vervangt daarmee Carel Bal (64) die na 17 jaar dienstverband heeft besloten om de operationele leiding intern over te dragen.

Bal blijft actief binnen de leasemaatschappij als consultant voor de ALD Groep en hij blijft bestuurslid van ALD Automotive Nederland. Tim Albertsen, Deputy CEO van ALD SA: "Ik wil Carel bedanken voor zijn bijzondere bijdrage aan de organisatie. Hij heeft de leasevloot in de Benelux laten groeien en in Nederland zelfs laten verviervoudigen. Daarnaast is Carel een pionier in innovatie. Hij is onder meer de grondlegger van het Mobility Experience Centre en hij heeft binnen de ALD Groep een cultuur van innoveren weten te creëren."

Miel Horsten heeft 20 jaar ervaring binnen de leasebranche, opgedaan in zowel België als de Verenigde Staten. Hij begon in 1999 bij ALD Automotive als manager operations en groeide via verschillende managementfuncties door tot zijn huidige rol als algemeen directeur van ALD Automotive België.

Eerder dit jaar droeg Carel Bal zijn rol als algemeen directeur al over aan Jeroen Kruisweg
.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Miel Horsten is nieuwe regionaal directeur ALD Benelux - Automobielmanagement.nl

Miel Horsten is nieuwe regionaal directeur ALD Benelux

Per 1 januari 2019 benoemt ALD Automotive Miel Horsten als regionaal directeur voor de Benelux regio. Deze nieuwe rol combineert hij met zijn huidige functie als algemeen directeur ALD Automotive België.

Horsten vervangt daarmee Carel Bal (64) die na 17 jaar dienstverband heeft besloten om de operationele leiding intern over te dragen.

Bal blijft actief binnen de leasemaatschappij als consultant voor de ALD Groep en hij blijft bestuurslid van ALD Automotive Nederland. Tim Albertsen, Deputy CEO van ALD SA: "Ik wil Carel bedanken voor zijn bijzondere bijdrage aan de organisatie. Hij heeft de leasevloot in de Benelux laten groeien en in Nederland zelfs laten verviervoudigen. Daarnaast is Carel een pionier in innovatie. Hij is onder meer de grondlegger van het Mobility Experience Centre en hij heeft binnen de ALD Groep een cultuur van innoveren weten te creëren."

Miel Horsten heeft 20 jaar ervaring binnen de leasebranche, opgedaan in zowel België als de Verenigde Staten. Hij begon in 1999 bij ALD Automotive als manager operations en groeide via verschillende managementfuncties door tot zijn huidige rol als algemeen directeur van ALD Automotive België.

Eerder dit jaar droeg Carel Bal zijn rol als algemeen directeur al over aan Jeroen Kruisweg
.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding