Guillaume Dirrig is nieuwe marketing directeur Benelux bij Nissan

Nissan Benelux heeft Guillaume Dirrig benoemd tot marketing director Benelux. Dirrig volgt per direct Niels van der Burg op die onlangs werd benoemd tot CPO regional operation leader Europe op het Nissan hoofdkantoor in Yokohama.

Guillaume Dirrig is nieuwe marketing directeur Benelux bij Nissan

Dirrig brengt meer dan twaalf jaar internationale ervaring bij Nissan mee, onder meer op het gebied van marketing, sales en aftersales. Voor zijn eerdere functies werkte Guillaume in Rusland, het Verenigd Koninkrijk en Centraal Europa als regional sales director.  

Benelux-activiteiten

De Benelux-activiteiten zijn niet nieuw voor Dirrig. Hij was destijds als directeur aftersales betrokken bij het integreren van de activiteiten van Nissan in Frankrijk, Nederland en België/Luxemburg.

Guillaume Dirrig rapporteert aan Koen Maes, managing director Nissan Benelux. Hij zal zowel werken op de Nissan Belux-vestiging in Aartselaar als op het Nederlandse Nissan kantoor in Amsterdam. Guillaume is getrouwd en heeft drie kinderen.

Guillaume Dirrig is nieuwe marketing directeur Benelux bij Nissan - Automobielmanagement.nl

Guillaume Dirrig is nieuwe marketing directeur Benelux bij Nissan

Nissan Benelux heeft Guillaume Dirrig benoemd tot marketing director Benelux. Dirrig volgt per direct Niels van der Burg op die onlangs werd benoemd tot CPO regional operation leader Europe op het Nissan hoofdkantoor in Yokohama.

Guillaume Dirrig is nieuwe marketing directeur Benelux bij Nissan

Dirrig brengt meer dan twaalf jaar internationale ervaring bij Nissan mee, onder meer op het gebied van marketing, sales en aftersales. Voor zijn eerdere functies werkte Guillaume in Rusland, het Verenigd Koninkrijk en Centraal Europa als regional sales director.  

Benelux-activiteiten

De Benelux-activiteiten zijn niet nieuw voor Dirrig. Hij was destijds als directeur aftersales betrokken bij het integreren van de activiteiten van Nissan in Frankrijk, Nederland en België/Luxemburg.

Guillaume Dirrig rapporteert aan Koen Maes, managing director Nissan Benelux. Hij zal zowel werken op de Nissan Belux-vestiging in Aartselaar als op het Nederlandse Nissan kantoor in Amsterdam. Guillaume is getrouwd en heeft drie kinderen.