Rick Verkuyl nieuwe eBay ‘Head of Automotive Benelux’

Rick Verkuyl is de nieuwe ‘Head of Automotive & Consumer business’ van eBay Classifieds Group Benelux. In zijn nieuwe rol voegt hij alle automotive activiteiten van zowel 2dehands/2ememain.be als Marktplaats samen.

rick verkuyl

Verkuyl volgt Hadewych Corstens op die sinds oktober Chief Operating Officer bij eBay US Vehicles is, dat zich volledig richt op de autocategorieën van eBay in de VS. 

Rick Verkuyl heeft meer dan 15 jaar automotive ervaring, zowel op OEM-niveau als op het niveau van importeur en merkdealer. Verkuyl startte in 2012 bij Marktplaats waar hij de online gebruikservaring ‘naar een hoger niveau bracht’ aldus een verklaring van Marktplaats. Na de acquisitie van 2dehands/2ememain.be door eBay heeft hij het Belgische automotive team opgezet en in zijn laatste rol was hij verantwoordelijk voor heel de zakelijke markt in België. 

Verkuyl is toegetreden tot het Benelux managementteam van de nieuwe general manager Annemarie Buitelaar.

Rick Verkuyl nieuwe eBay ‘Head of Automotive Benelux’ - Automobielmanagement.nl

Rick Verkuyl nieuwe eBay ‘Head of Automotive Benelux’

Rick Verkuyl is de nieuwe ‘Head of Automotive & Consumer business’ van eBay Classifieds Group Benelux. In zijn nieuwe rol voegt hij alle automotive activiteiten van zowel 2dehands/2ememain.be als Marktplaats samen.

rick verkuyl

Verkuyl volgt Hadewych Corstens op die sinds oktober Chief Operating Officer bij eBay US Vehicles is, dat zich volledig richt op de autocategorieën van eBay in de VS. 

Rick Verkuyl heeft meer dan 15 jaar automotive ervaring, zowel op OEM-niveau als op het niveau van importeur en merkdealer. Verkuyl startte in 2012 bij Marktplaats waar hij de online gebruikservaring ‘naar een hoger niveau bracht’ aldus een verklaring van Marktplaats. Na de acquisitie van 2dehands/2ememain.be door eBay heeft hij het Belgische automotive team opgezet en in zijn laatste rol was hij verantwoordelijk voor heel de zakelijke markt in België. 

Verkuyl is toegetreden tot het Benelux managementteam van de nieuwe general manager Annemarie Buitelaar.