Geordy Bloem nieuwe directeur B.V. NIMAG

Geordy Bloem wordt per 1 januari de nieuwe directeur van B.V. NIMAG. Hij volgt Ted van Dam op, die na bijna achttien jaar als directeur van B.V. NIMAG wordt aangesteld als directeur corporate communications en public affairs binnen de Louwman Group.

geordy bloem

In zijn nieuwe rol wordt Geordy Bloem (50) eindverantwoordelijk voor het bestuur van B.V. NIMAG, de Nederlandse importeur van Suzuki-auto’s, -motorfietsen, -ATV’s en -buitenboordmotoren. Bloem is al 26 jaar werkzaam voor de Louwman Group en sinds 1 augustus 2017 bij B.V. NIMAG, als general manager sales & network. Voor die tijd heeft hij verschillende eindverantwoordelijke functies gehad, waaronder general manager Lexus Nederland en vestigingsmanager van Louwman Hoofddorp.

Met de aanstelling van Geordy Bloem wijzigt ook de managementstructuur van B.V.NIMAG. Per 1 januari 2019 wordt de organisatie bestuurd door een directieteam bestaande uit drie leden, onder voorzitterschap van Geordy Bloem. De andere leden zijn financieel directeur Wietse Uitenbroek (37) en marketing directeur Vincent Jorritsma (38).

Bloem: “ Binnen Suzuki hebben we drie krachtige dealerorganisaties. Sterk lokaal verankerde ondernemers die als ambassadeurs voor en met het merk Suzuki werken. Mijn grote uitdaging wordt om de drie productgroepen van elkaars imago te laten profiteren en zo het merk Suzuki in Nederland nog verder te laten groeien.”

Geordy Bloem nieuwe directeur B.V. NIMAG - Automobielmanagement.nl

Geordy Bloem nieuwe directeur B.V. NIMAG

Geordy Bloem wordt per 1 januari de nieuwe directeur van B.V. NIMAG. Hij volgt Ted van Dam op, die na bijna achttien jaar als directeur van B.V. NIMAG wordt aangesteld als directeur corporate communications en public affairs binnen de Louwman Group.

geordy bloem

In zijn nieuwe rol wordt Geordy Bloem (50) eindverantwoordelijk voor het bestuur van B.V. NIMAG, de Nederlandse importeur van Suzuki-auto’s, -motorfietsen, -ATV’s en -buitenboordmotoren. Bloem is al 26 jaar werkzaam voor de Louwman Group en sinds 1 augustus 2017 bij B.V. NIMAG, als general manager sales & network. Voor die tijd heeft hij verschillende eindverantwoordelijke functies gehad, waaronder general manager Lexus Nederland en vestigingsmanager van Louwman Hoofddorp.

Met de aanstelling van Geordy Bloem wijzigt ook de managementstructuur van B.V.NIMAG. Per 1 januari 2019 wordt de organisatie bestuurd door een directieteam bestaande uit drie leden, onder voorzitterschap van Geordy Bloem. De andere leden zijn financieel directeur Wietse Uitenbroek (37) en marketing directeur Vincent Jorritsma (38).

Bloem: “ Binnen Suzuki hebben we drie krachtige dealerorganisaties. Sterk lokaal verankerde ondernemers die als ambassadeurs voor en met het merk Suzuki werken. Mijn grote uitdaging wordt om de drie productgroepen van elkaars imago te laten profiteren en zo het merk Suzuki in Nederland nog verder te laten groeien.”