Herbert Diess, Voorzitter van de Raad van Toezicht van Audi en CEO van de Volkswagen Groep: “Schot heeft in de afgelopen maanden al overtuigend werk afgeleverd. Hij zet vaart achter de veranderingen in cultuur van zijn team en gaat huidige uitdagingen effectief te lijf. Met een sterk mandaat is hij in staat om de verandering van Audi verder te versnellen en het merk naar nieuwe successen te leiden.”

Peter Mosch, plaatsvervangend Voorzitter van de Raad van Toezicht van Audi en Voorzitter van de ondernemingsraad over de benoeming: “Gedurende zijn interim-periode heeft Schot al laten zien dat hij nieuwe impulsen kan geven aan de nieuwe start waar we om hebben gevraagd en die we hebben ingezet. Schot dient deze weg te vervolgen en Audi terug naar de top te leiden. Dat is wat het personeel verwacht.”

De benoeming van Schot tot Voorzitter van de Raad van Bestuur van AUDI AG gaat per 1 januari 2019 in. De 57-jarige Schot was hiervoor al sinds september 2017 eindverantwoordelijk. Op 19 juni van dit jaar werd Schot benoemd tot interim-voorzitter van de Raad van Bestuur van AUDI AG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding