De nieuwe bestuursvoorzitter Marcus Söldner (47) is al tweeënhalf jaar lid van de raad van bestuur van CarGarantie en was tot zijn aanstelling als bestuursvoorzitter verantwoordelijk voor de West- en Oost-Europese, evenals de Aziatische markten. Daarnaast maakten ook Business Development en Marketing deel uit van zijn bevoegdheden. Voor hij tot CarGarantie toetrad, bekleedde hij internationaal leidinggevende functies binnen de automobielsector, onder andere bij Allianz, BMW Group en Nissan. Nadat hij als internationaal verantwoordelijke voor de garantieverzekeringen aan het hoofd stond van Nissan Global Reinsurance, Ltd. trad hij in 2016 toe tot CarGarantie.

Als directeur Financiën en Algemeen Beheer was Wolfgang Bach (60) verantwoordelijk voor de departementen Financiën, Controlling, Productcontrolling, IT en Human Resources. Met de overstap van Axel Berger naar de raad van toezicht krijgt hij nog een aantal interne domeinen toegewezen waaronder garantieverwerking en de juridische afdeling. Voor zijn overstap naar CarGarantie bekleedde hij verschillende directiefuncties binnen de groep Gothaer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding