Evert van der Wal naar Mitsubishi Nederland

Mitsubishi Motor Sales Nederland breidt de directie uit met Evert van der Wal (40) in de functie van Operationeel Directeur. De huidige Managing Director Frank Krol (44) blijft aan MMSN verbonden maar gaat tevens bij Mitsubishi Motors Europe aan de slag als Director Sales.

frank krol evert van der wal

Frank Krol is verheugd over de komst van Van der Wal: “Ter versterking van het directieteam zochten we een veelzijdige automotive professional met een brede ervaring, kennis van financiering en fleet-business. Evert past volledig in het profiel dat we hadden geschetst.” Van der Wal is op 2 januari in zijn nieuwe functie van start gegaan.

Evert van der Wal werkte eerder bij onder meer Renault Nederland, RCI-Bank en tot voor kort bij FCA Nederland. Over deze nieuwe uitdaging zegt Van der Wal: “Ik heb veel zin in de deze klus! Na ervaring met een Frans en een Italiaans merk nu dan een Japans merk. En ook is de dynamiek van de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi is natuurlijk interessant.” 

De functie Operationeel Directeur is nieuw bij MMSN. Frank Krol zegt daarover: “Mitsubishi heeft flinke ambities in Europa en in Nederland. Om die ambities versneld te realiseren ben ik gevraagd om toe te treden tot de Europese operatie. Tegelijkertijd is MMSN de enige volledig captive-distributeur van Mitsubishi Motors Corporation in Europa. MMC wilde dat ik ook daarbij nog betrokken blijf. Met deze nieuwe functie is dat gewaarborgd en kan ik mij in de eerste plaats richten op Europese activiteiten.”

Evert van der Wal naar Mitsubishi Nederland - Automobielmanagement.nl

Evert van der Wal naar Mitsubishi Nederland

Mitsubishi Motor Sales Nederland breidt de directie uit met Evert van der Wal (40) in de functie van Operationeel Directeur. De huidige Managing Director Frank Krol (44) blijft aan MMSN verbonden maar gaat tevens bij Mitsubishi Motors Europe aan de slag als Director Sales.

frank krol evert van der wal

Frank Krol is verheugd over de komst van Van der Wal: “Ter versterking van het directieteam zochten we een veelzijdige automotive professional met een brede ervaring, kennis van financiering en fleet-business. Evert past volledig in het profiel dat we hadden geschetst.” Van der Wal is op 2 januari in zijn nieuwe functie van start gegaan.

Evert van der Wal werkte eerder bij onder meer Renault Nederland, RCI-Bank en tot voor kort bij FCA Nederland. Over deze nieuwe uitdaging zegt Van der Wal: “Ik heb veel zin in de deze klus! Na ervaring met een Frans en een Italiaans merk nu dan een Japans merk. En ook is de dynamiek van de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi is natuurlijk interessant.” 

De functie Operationeel Directeur is nieuw bij MMSN. Frank Krol zegt daarover: “Mitsubishi heeft flinke ambities in Europa en in Nederland. Om die ambities versneld te realiseren ben ik gevraagd om toe te treden tot de Europese operatie. Tegelijkertijd is MMSN de enige volledig captive-distributeur van Mitsubishi Motors Corporation in Europa. MMC wilde dat ik ook daarbij nog betrokken blijf. Met deze nieuwe functie is dat gewaarborgd en kan ik mij in de eerste plaats richten op Europese activiteiten.”